Apple'dan Kritik Güncelleme

Apple'dan Kritik Güncelleme 27 Eylül 2008 11:14

Apple, en yeni işletim sistemi olan Mac OS X Leopard için yeni bir güncelleme yayınladı. Güvenlik için gelen bu yama hangi açığı kapatıyor?

Apple, Mac OS X Leopard için yeni bir yama yayınladı. Bu yamada işletim sistemi içindeki Java sanal makinesindeki kritik olarak belirtilmiş hatalar giderilmiş ve yeni özellikler eklenmiş durumda. Yeni yamayla Mac OSX 10.5.4 ve sonrası sürüme sahip işletim sistemlerinin Java SE 6, J2SE 5.0 ve J2SE 1.4.2 ile uyumluluğu artırılmış durumda. Bu güncellemeyle birlikte dışarıdan gelen saldırıların bazı hatalar sebebiyle yerel dosyalara erişmesi engellenmiş ve güvenli bağlantılardaki 128 bitlik şifreleme sınırı yükseltilmiş durumda.

          :: Yeni yamaları yüklediniz mi?

Bilgi için: Apple
Yazan: Berkin Bozdoğan
SDN - http://shiftdelete.net

Etiketler :
 Yazar:


Yazarın diğer haberlerine ulaşmak için tıklayın.


Bu yazı, 693 kez okundu.


Reklam yukleniyor

Snow Leopard'da Yenilikler 06 Temmuz 2008

Apple'ın en yeni işletim sistemi güncellemesi olan Snow Leopard yakında çıkacak. Apple yenilik yok diyor ama geliştirme süreci arkada planda devam ediyor.

iPhone'da Gmail Uygulaması 18 Ağustos 2009

Google, iPhone aracılığıyla Google Voice'a erişim çalışmalarına devam ederken Gmail için de bir uygulama sahibi oldu.

En Güvenlisi Internet Explorer 8! 18 Ağustos 2009

Yapılan testler, zararlı yazılımları engelleme konusunda en iyi tarayıcının Internet Explorer 8 olduğunu gösteriyor.

En İyi Cep Telefonu Firması Hangisi? 18 Ağustos 2009

Dünyanın en büyük araştırma şirketlerinden biri olan Gartner, geçtiğimiz hafta içersinde bu yılın ikinci çeyreğine ait cep telefonu piyasası raporunu açıkladı.



Reklam yukleniyor Yükleniyor
SDN
Sitemizi daha verimli kullanmak için



veya


Facebook


Hesabınız ile giriş yapabilirsiniz. Hesabınız yok ise yeni hesap açabilirsiniz
Her Şeyden Haberiniz Olsun !
E-mail adresiniz ( Bu nedir? )

ShiftDelete.Net Facebook'ta



Reklam yukleniyor Yükleniyor