AveaLabs Müşteri Deneyim Merkezi Açıldı

Avea'nın hayata geçirdiği AveaLabs Müşteri Deneyim Merkezi kapılarını açtı. Merkezde finanstan eğlenceye, akıllı evden akıllı şehire birçok konsept uygulamanın örnekleri sergileniyor.

10/02/2012 13:41

Ar-Ge faaliyetlerinin en önemli olduğu alanlardan biri de teknoloji. Bu anlamda faaliyet gösteren ilk ve tek lisanslı Ar-Ge olan Avea Teknoloji Merkezi bir yeniliğe daha imza attı.

Şirketin İstanbul Ümraniye'de bulunan Teknoloji Merkezi'nde faaliyete geçen Müşteri Deneyim Merkezi, farklı çalışmalara öncülük edecek. Merkezde ayrıca Türkiye'nin ilk sanal asistan RIFKI'nın da tanıtımı yapıldı.

Merkezin açılışı ile ilgili olarak bugün İstanbul'da bir basın toplantıı düzenlendi. Toplantıda konuşan Avea CEO'su Erkan Akdemir, merkez için 1.5 milyon TL yatırım yaptıklarını belirtti. Akdemir sözlerine şöyle devam etti:

 “Teknoloji Hayal Gücünün Emrinde” sloganıyla bir teknoloji şirketi olarak geleceğe yön verecek uygulamaları geliştirmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Türkiye’de bir ilke imza atan bu merkezimizle, bir teknoloji şirketi olarak, teknolojinin günlük hayatımıza kattığı ya da katabileceği değeri uygulamalı olarak göstermek istedik."

Merkezle ilgili olarak ShiftDelete.Net'e özel açıklama yapan Avea Teknolojiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Coşkun Şahin şunları söyledi:

 

Sanal asistan RIFKI da tanıtıldı

Basın toplantısında Türkiye'nin ilk sanal asistanı RIFKI da tanıtıldı. Basın mensuplarının sorularına yanıt veren RIFKI, esprili cevapları ile toplantıya renk kattı.

Henüz geliştirme aşamasında olan RIFKI'nın önümüzdeki yıllarda farklı alanlarda karşımıza çıkması bekleniyor.

Yazan: Özgür Çetin
SDN - ShiftDelete.Net 

10/02/2012 13:41


Yazarın diğer haberlerine ulaşmak için tıklayın.
Bu haber 4304 kez okundu Bu habere 1 yorum yapıldı
Özgür Çetin

Yazar: Özgür Çetin

10 yılı aşkın süredir teknoloji ve internet sektörüne yazılarıyla katkıda bulunan Özgür Çetin, mobil cihazlara ve dijital fotoğraf dünyasına özel bir ilgi duymaktadır.

Yorum Yaz

SDN OKURU

10.02.2012 20:54
link yarıda kesiliyor

Dosya Konusu


Uzun süre akıllı telefon pazarında WM ile üst sıralarda yer alan Microsoft, Windows Phone ile iPhone’un pazar payını dünyanın en büyük pazarında geçtiğini belirtti.

Anket

Avea'nın yeni reklam kampanyasını nasıl buldunuz?

 

Sanayi Mah. Yamaç Sk. No: 6/4 4. Levent/ İstanbul
Tel: 212-269 70 87 Fax: 212-269 16 22
info@shiftdelete.net
ShiftDelete.Net sunucuları ixirhost tarafından barındırılmaktadır