Bilgisayarınızı 150 Metre Öteden İzleyin

Bilgisayarınızı 150 Metre Öteden İzleyin 04 Eylül 2009 10:00

ATEN, VGA sinyalini kuvvetlendirme kabiliyetine sahip ATEN-VE150 ürünü ile bilgisayara bağlı monitör görüntüsünü 150 metre uzak bir mesafede bulunan başka bir VGA monitöre aktarabiliyor.

Bu sayede VGA sinyalini kullanan bilgisayarda analog VGA görüntüsü sinyal kaybı olmadan başka bir VGA monitöre taşınabiliyor. Mesafeye bağlı olarak çeşitli görüntü çözünürlük oranlarını destekleyen ATEN VC150 ile maksimum 1280 x 1024 piksel çözünürlüğe ulaşılıyor. ATEN VC150, Windows, Linux, Mac ve Sun işletim sistemlerini de destekleyerek birçok platformda kullanım için ideal bir çözüm oluşturuyor.

:: Ürün hakkındaki düşüncelerinizi buradan paylaşın.

Yazan: Yavuz Şahin
SDN - http://shiftdelete.net

Etiketler :
Yavuz ŞahinYazar: Yavuz Şahin

Kendini işine o kadar kaptırmış durumda ki, sabah işe gelirken "hangi otobüse binersem işe daha hızlı giderim?" sorusuna cevap arıyor. Onun hayat sevgisi, en hızlı aracı sollamak için yarışıyor.


Yazarın diğer haberlerine ulaşmak için tıklayın.


Bu yazı, 508 kez okundu.


Reklam yukleniyor



Reklam yukleniyor Yükleniyor
SDN
Sitemizi daha verimli kullanmak için



veya


Facebook


Hesabınız ile giriş yapabilirsiniz. Hesabınız yok ise yeni hesap açabilirsiniz
Her Şeyden Haberiniz Olsun !
E-mail adresiniz ( Bu nedir? )

ShiftDelete.Net Facebook'ta



Reklam yukleniyor Yükleniyor