Eğlencenin Tadına Varın

Eğlencenin Tadına Varın 04 Eylül 2009 12:34

Bir Video kamera düşünün. Full HD kayıt yapıyor, 5 Megapiksel çözünürlüğünde resim çekiyor ve üzerinde bulunan objektif hareket ediyor. Sony MHS-M1 ile tanışın.

120 gram ağırlığında olan Sony'nin yeni video kamerası, resim ve videolarını internet'de paylaşan kitleler için tasarlandı. 270 derece dönen objektif, kendisini çekmek isteyen veya farklı açılarda görüntü yakalamak isteyen kişiler için oldukça eğlenceli bir özellik.

Resim ve videolar 1.8 inç'lik LCD ekranında görünüyor. 47 mm'lik objektif'e sahip olan Sony MHS-M1, optik zum özelliğini desteklemiyor.

MHS-PM1, videoları 1440 x 1080p çözünürlüğünde (HD) çekiyor. Saniyede 30 kare çekebilen bu ürün, videoları MPEG4-AVC/H.264 formatında Memory Stick Pro Duo bellek kartına yazıyor.

 

Ekim ayında piyasada olacak olan Sony MHS-PM1, yurt dışında 180 Euro'dan satılacak.

 

Sony video kamera resim ve video kayıt için iki farklı düğmeye sahip. Spor, manzara, ışıklı ortam, loş ışık ve otomatik çekim modları ürünün kullanımını kolaylaştırıyor.

USB arabirimden bilgisayara bağlanan bu ürün, sahip olduğu Picture Motion Browser yazılımı sayesinde resim ve videoları anında internet'e yükleyebiliyor. Picasa ve Youtube gibi popüler siteler, yazılımın içinde yer almasından dolayı ekstra bir ayar yapmanız gerekmiyor.

:: Tatile giderken Sony MHS-PM1 video kamerayı yanınıza alır mıydınız?

Yazan: Ecevit Bıktım
SDN - http://shiftdelete.net

Etiketler :
Ecevit BıktımYazar: Ecevit Bıktım

ShiftDelete.Net'te Yayın Yönetmeni olarak görev yapan Ecevit Bıktım, aynı zamanda merak edilen donanım ve teknolojileri önemli testlerle, herkesten önce SDN okurlarıyla paylaşıyor.


Yazarın diğer haberlerine ulaşmak için tıklayın.


Bu yazı, 830 kez okundu.


Reklam yukleniyor

Sony'den 3 Yeni HD Kamera 28 Nisan 2007

Yüksek çözünürlüklü video kaydedebilen 3 yeni model ile yaza hazırlık yapan Sony, kaliteden ödün vermediğini bir kez daha gösterdi. Yeni modeller detaylarla SDN'de.

Güldüren Kamera Sony HDR-CX11E 19 Haziran 2008

Sony’nin Yüz Tanıma Teknolojisi’ni kullanan dünyanın ilk Gülümseme Deklanşörü ve Full HD özellikli Handycam modeli HDR-CX11E ile ilgili detaylar haberimizde.

Walkman iPod'u Geçti 04 Eylül 2009

Bir dönem tüm MP3 çalar piyasasını ele geçiren iPod'un devri yavaş yavaş geçiyor. Peki bunun sebebi ne?

PS3 Kullanıcılarının %74’ü Ne Yapıyor? 04 Eylül 2009

PlayStation 3 kullanıcıların hemen hepsi HD kalitedeki videoları izleyerek vakit geçiriyor. PSN’e eklenen HD videoların çoğunu yakından takip ediyor...



1 SDN Okuru - 03 Kasım 2009 16:13

Gelecekte bilgisayarlar 1,5 tondan daha ağır olmayacaklar. -Popular Mechanics Dergisi, 1949 gercekten çok güzel bier söz ve işte ölede oldu buarada sürekli takip edrim shiftdelete ti :):

Reklam yukleniyor Yükleniyor
SDN
Sitemizi daha verimli kullanmak için



veya


Facebook


Hesabınız ile giriş yapabilirsiniz. Hesabınız yok ise yeni hesap açabilirsiniz
Her Şeyden Haberiniz Olsun !
E-mail adresiniz ( Bu nedir? )

ShiftDelete.Net Facebook'ta



Reklam yukleniyor Yükleniyor