
Ve cevap hacker'lardan geldi. Şu sıralar, hack edilen site eski haline getirildi ama yasal olmayan operasyonu dakika dakika görüntülerle kaydetttik.
Sağlam kaynaklardan aldığımız haberler doğrultusunda şu sıralar hack girişiminin halen devam ettiğini biliyoruz. Sitenin İngilizce olan kısmındaki resimler değişmiş durumda. Haberleri vermeye ve değişiklikleri kaydetmeye devam edeceğiz. (Saat 05:02)

Yazarın diğer haberlerine ulaşmak için tıklayın.
Yılın üçüncü çeyreğine damgasını vuran oyun dağıtıcıları belli oldu. Bu dönemde raflara çıkan oyunların %75'i sadece iki firmanın çatısı altında.
Xbox 360 futbol tutkunlarına da hitap eden oyunlarla geliyor. Bir sonraki bomba Xbox 360'ta FIFA 09'la geliyor. En yeni FIFA Xbox'ta nasıl görünüyor, biliyor musunuz?
Electronic Arts, FIFA 09 için bir video yayınladı. Bu videoda yeni oyundaki en şık hareketleri görebilirsiniz. Tıklayın, izlemeye başlayın!
Kârlı işlerin kokusunu uzak mesafeden alan Electronic Arts, iPhone için hangi ultra popüler serileri uyarlamayı planlıyor?
İlginç bir haber oldu. Bilgi içerikli olmasa da gündemde önemli yer tuttuğu için ve anlık bir haber olduğu için kayıt altına alıp birçok siteye de kaynak olarak görev yapmak durumunda kaldık. Kişisel yorumumu soracak olursanız, yasal olmamasına karşın, milli takımımıza karşı belden aşağı oynayan İsviçre\'ye ve Fifa\'ya güzel bir yanıt oldu.
Tamam, sanırız site sağlığına kavuştu ve saldırının arkası kesildi. Artık uyuyabiliriz. [B]Saat dokuzdan sonra uyunacak uykudan hayır gelir mi, hepsi yarın SDN\'de!!![/B] İyice magazine çevirdik işi yahu :grin Neyse, okurlarımıza günaydınlar olsun dileklerimizi iletirken bizler de yavaşça iyi uykulara doğru yöneliyoruz.
Yatmadan önce bazı haber sitelerindeki arkadaşlarımıza linkleri gönderdim ve şu anda neredeyse bütün haber sitelerinde SDN\'deki bilgiler yer alıyor. Ama kaynak da gösterin dedim :) kaynak gösteren olmamış. Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 2.5\'a yakıştı mı? Çok ayıp Haber7, Uçankuş, Medyafaresi, Haberx. Bu sitelere acı biber sürücem.
Haberleri alan kişiler Anadolu Ajansı\'nın \"20 dakika süren saldırıyı\" konu alan eksik haberini yayınlamışlar. Baktığım hiç bir Internet sitesi metni veya görselleri bizden almamıştı :) Neyse, olayı sonuna kadar takip ettik ve en detaylı haberi biz yayınladık.
Oh olsun hatta beter olsunlar. Yalnız bunu da yüzümüze gözümüze bulaştırmışız zira haxxor öğrenmiş kişi İsviçre\'nin İngilizce\'sini bilmiyor. Ekran görüntülerinden birinde de İsviçre(Switzerland) yerine Sweden(İsveç)\'e saldırmış. Gülsem mi ağlasam mı şaşırdım...
Abi bu adamında belki İsveç\'e gıcığı vardı. İlla işviçreyle ilgili değil olay biz avrupaya toptan karşıyız :)( Gülüyorum ama onlar bize harbi karşılar bunuda söylemekte yarar var) İsviçre maçında Rtl\'de görüntüleri gösteren isveçliymiş duyduğuma göre bak türk türkü nasıl korur :) :x :roll :) :grin ;)
Affetmeyiz. Bizim dalımızı kıranın, ağacını kökünden sökeriz. Eğer bir daha Türkiye'ye dil uzatsınlar, bu sefer veritabanlarını sileceğim. MaDWorM
Aramızda bazı ş***fsiz Türk hack siteleri var.Starhack.Org başarısını çekemiyorlar ve Starhack.Org flood saldırısı yapıp sitenin kapanmasını sagLıyorlar.
MaDWorM, su testisi su yolunda kırılır derler. Bana sorarsan hack girişiminde oraya site adresi yerine kendini nickini koyman yeterli idi. Kısa bir süre sonra kapına yülzerce avukat ve polis otosu dayanabilir :) Aman dikkat.
Allah, bunu yapan arkadaşlardan razı olsun. Masa başında bizi bitirmeye çalışanlara iyi bir cevap oldu bu.
Bunu yapan arkadaşlarımızdan biri 3 yorum yukarıda :) Kendisine giden özel mesajların sayısını tahmin edemiyoruz artık ;)
Büyük saldırı. Cok yakında. İsviçrenin resmi web sitesi, uefa.com, fifa.com aynı anda veritabanları silinip index atılacaktır.
Budur yaaa. Federasyonun yapamadığını hacker'larımız yapmış. Ellerinize sağlık. :)
beyninize ve parmaklarınıza sağ olsun. çok güzel olmuş valla. helal
elinize sağlık arkadaşlar....
Bu cok harika bisey valla. Helal olsun herkese. Bütün bunlarda emegi gecenlerin de elleri dert görmesin :) İnsallah bunlarin devami gelir :)
Helal olsun. Başarılarınızın devamını dilerim.
Sonunda intikam alındı ama içimde hala kin ve nefret var.
Mad, eline sağlık :grin
Mad, helal :D ByBaRoN@STaRHacK.ORg
Daha fazlası için ne yapabiliriz?
hehe hacked böle olur işte AkReP ÇaKIR
helal madworm senınle gurur duyuyorum dostum herkes gucumuzu gorsun
Madworm her siteyi indiriyon eline sağlık
Madworm'sa yapar abi =)
güneşin doğduğu yerden battığı yere kadar heryeri zaptedebilirim demiş uldız kağan...bizimle uğraşmayın...! (*
Helal mad :) [ege_cubukcu]
helal olsun ALLAH sizden razı olsun
Helal Olsun MadWorm Kardeşime[B]null[/B] :grin
Yakisir! iyi olmus. :grin
Helal olsun Real Turk\'e, bence [B]süper[/B]
Tekrar yapacağız.. devamı geliyor.
Süper arkadaslarrr
helal olsun sizlere ellerinize sağlık sizlerden ricam hep böğle olun allah yolunuzu açık etsin
Sizelere starhack lemaerliklerini ortaya çıkarmdana önce bizi dinleyin
coook gusell olmuş yaaa aferin bu hackerlara helalll olsun:D:D:D
iyi günler ben yorum değilde bilgi istiyorum bizim bir web sitemiz eklendi bu neden ve nasıl oldu bilemedik bize yardımcuı olurmusunuz site adresi www.believe.com.tr ulaşacağınız adresimde erbaysaat@hotmail.com Editör: Bu konuyu foruma taşıyarak daha sağlıklı sonuçlar alabilirsiniz.
çok güzel olmuşş
whepsi hikaye www.cyber-warrior.org en iyisi ;)
ellerine sağlık
Madworm Vatanini bu derecede dusunmen dusundurucu... madem bu kadar delikanli bir turksun turk sitelerine saldirmandaki amac ne.. www.forumsur.com Bu siteye neden saldirdin delikanlilik bu siteye saldirmakmi.. dalimizi kiranin agacini kokunden sokeriz demissin... WWW.STARHACK.ORG Nerde simdi bi gostersene onu bana... Fikirlerine saygim sonsuz ama sunu hic bir zaman unutmaki AMACIMIZ GÖKLERDE DALGALANAN AY YILDIZLI BİR SANCAK... ALLAH'IN HUZURUNDA EĞİLİRİZ BİZ ANCAK.. Aman Demeye Fırsatın Olmicak Kacmaya Firsatin Olsun.. Linüx Dersi Alacaksin Sadece Beklemesini Bil.. (CYBER-WARRİOR)
meyveli ağacı taşlarlarmış saldırsanızda starhack e o hep star. www.starhack.org da starhack ayrıca bir ilk olarak mail olayına da imzasını atmış bulunmakta istemeyenler starhack düşmanları için lamer@starhack.org maili önerilir yani.
Ya bırakın artık adamlar koskoca fifayı hacklediler dünyanın en büyük güvenlik şirketi symantec.com hacklediler. Kıskanan lamerler siz naptınız ancak taşlarsınız. Cyber-warriormuş lamer özenti ve tarikatli team :D Neyse fazla söze gerek yok arkadaşın dedigi gibi meyve veren agaç taşlanırmış.. Helal olsun starhack ;)
Size bişey diyemmi siz tam birer lamersiniz yaptığınız bişey yok yaptığınız bişey olsa sizi aynı anda ortadan kaldırırız bu hacked by lar fotoshop sayesinde koçlar ve siz bunu yiyosunuz adam kendi ekranında yapmış koymuş buraya şimdi girin bakın halen var mı ve hatta hiç olmadı.
gençler panzehir kapanıyr kendi başınızın çaresine bakarsınz 10.1.2007 taRİhinde kapatılacaktır.
Akıllı olacaklar...
Walla helal olsun kardeşlerimize iyi yapmışlar
devamını beklioruz hackerlar !!! şu ermeni, fransa & gavur sitelerinin hepsini hackleyin !!!!! TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOKTUR !!!!!
emeğine sağlık
Tebrikler gozum güzeL iŞ
madworm helal olsun sana senin namını daha öncede duymuştuk inşallah bende sizin gibi bir hacker olmak istiyorum
walla bende olmak istiyorum ve başladım calışmlara :D
Hepinize helal olsn beyler ellerinize sağlık
hack böle olur i,şte... brawo..
"Linux Kullanmak Bir Sanattır..." dalımızı kıranın ağacını yerinden sökeriz!.. ByBaBaM'dan sevgilerle MaDWorM tebrikLer kardeşim. İletişim / Msn : ByBaBaM@StarHack.oRg
Arkadaslar hepinizin ellerinize sağlık siz olmasınız bizim namımız nasıl yürür
Helal olsun size alla h tutugunuzu altın etsin sağollun kardeşler hepimiz müslümanız
Abi süper bi iş başarmissiniz helal olsun abi bide danimarkalılarin sitesini çokertsenize peygamberimize serefsiz ve bir video yapmışlar karükatür felan cizmisti bu *** abi bunların onemli sitelerine saldiri yapin ne olur size güveniyorum
Helal olsun bir starhack üye si olarak madwormu ve tüm sht üyelerini tebrik ediyorum
Manyak birşey
Tek kelime : ) Helall olsun kardeş
Ama çok
Çok sazansınız gençler şimdi Madworm diye bi adam kaldı mı bakın bakalım 10.1.2007 tarihinde kapatıldılar.
Helal helal helal !!!
bende bir sht uyesi olarak kardeslerımı kutluyorum helal olsun emeğinize saglık beyler by_d3adLy
helall olsun türk hacker larına ben de bir türk hacker olma yolunda ilerliyorum
helalki ne helal bravo supersiniz iyi oldu iyi hakkettiler
TEBRİKLER KARDEŞİM HACK DEVAMINI DİLERİM
BU Madrowm benim starhackte arkadaşım delilenirse shiftdelete.net bile hackler yaa :)
vay be tebriklerr
1türk=word
by madworma tşkler...
:D:D:D:D:D:D:
hll olsun
Madworm'sa yapar vallahi süper bir defacer.
birşey söylemek isterim fifa.com starhackz.com tarafından hacklendi bazıları neden index gsl değildi dediler cevabı şu: fifa.comda büyük bir açık yoktu resim açığı vardı o resim üzerine yazılabiliyordu bizde hacked yazdık...
Şunu söylemek gerekirse madworm un fifayla işi yoktu :D amacı platiniye mesaj göndermekti ama yanlışlıkla fifayı hackledi :D :D
süper yaaaaaaaa
bu site madworm hackleme di starhack webmasterı ve onun grubu hackledı o gunde madworm sadece gece yatagından kaldırıp ımza atması ıcın cagrıldı ...
Yükleniyor
| Her Şeyden Haberiniz Olsun ! |
| Forumda Son Başlıklar |
| Bugün en çok okunan haberler |
| Editörlerin Bloglarından |
İzledim: The Boys Are Back (2009)
Adaletin Bu mu Dünya?
Harika Windows 7 Temaları
Yeni parfümüm – Dolce & Gabbana The One
Nokia İçin Facebook Foto Yükleme Eklentisi
Google Chrome İçin Rapidshare Eklentisi
İzledim: The Blind Side 2009
Ofise sığmaz olduk
GBK – Gourmet Burger Kitchen – Kanyon
Tatil Planı
Yükleniyor