TouchSmart tx2 İle Parmak Dansı

TouchSmart tx2 İle Parmak Dansı 02 Ocak 2009 16:34

HP, özellikle tüketiciler için tasarlanmış, çoklu dokunmatik teknolojisine sahip endüstrinin ilk çevrilebilir dizüstü bilgisayarını duyurdu.

HP'nin TouchSmart masaüstü kişisel bilgisayarları için geliştirdiği dokunmatik yeniliği üzerine inşa edilen HP TouchSmart tx2 dizüstü bilgisayar dijital içeriklerini kelimenin tam anlamıyla parmaklarının ucunda isteyen, sürekli hareket halindeki kişiler için geliştirildi. tx2'deki gelişmiş HP MediaSmart dijital eğlence yazılım seti kullanıcıların fotoğraflar, müzik, video ve web içeriği gibi her türlü dijital dosyayı yalnızca ekrana dokunarak daha doğal bir şekilde seçmelerini, düzenlemelerini ve yönetmelerini sağlıyor.

El Yazısı Anında Metine Dönüşüyor

Kullanıcılar, tx2'yi bir tablet bilgisayara dönüştürerek, veri girişi için parmaklar dışında kullanılabilen kalemi sayesinde ekran üzerinde yazı yazabiliyor, çizim yapabiliyor, notlar alabiliyor ya da grafik çizebiliyorlar ve el yazıları otomatik olarak metne dönüştürülüyor.

Turion X2 Ultra İşlemcili

2 kg'den az ağırlıktaki tx2, 12,1 inçlik diyagonal BrightView LED ekrana sahip olacak ve Windows Vista Home Premium içerecek. Ayrıca AMD Turion X2 Ultra Dual-Core mobil işlemci ya da AMD Turion X2 Dual-Core mobil işlemci seçeneklerine sahip olacağı söylenen tx2'nin, Türkiye'de Mart'ta 1499 Dolar'dan satışa sunulması bekleniyor.

:: Haber ile ilgili düşüncelerinizi forumda paylaşın.

Bilgi için: HP
SDN - http://shiftdelete.net

Ruşen GöbelYazar: Ruşen Göbel

Dişli bir WarCraft 3 oyuncusu olan Ruşen [Frostban3] Göbel, ayrıca donanımla ve hız aşırtmayla da ilgileniyor. Kendisi, bitmek tükenmek bilmeyen ekran testlerini "sabırla" değil, "heyecanla" yapan nadir insanlardandır.


Yazarın diğer haberlerine ulaşmak için tıklayın.


Bu yazı, 1404 kez okundu.


Reklam yukleniyor

Asus Eee PC 1000H Satışta 12 Haziran 2008

Intel'in düşük güç tüketimli işlemcisi Atom ile birlikte gelen Asus Eee PC 1000H Tayvan'da kendisini gösterdi! Fiyatı ve özelliklerini merak ediyor musunuz?

Dizüstüne Bellek Takviyesi 25 Haziran 2008

Dizüstü bilgisayarınızın belleği az mı geliyor? Servise tonla para vermek istemiyor musunuz? O zaman kendi belleğinizi kendiniz yükseltin. Nasıl mı? İzleyin!

Kayıp Bilgisayarı İzleyin! 15 Temmuz 2008

Washington ve California üniversiteleri tarafından geliştirilen Adeona isimli sistemle birlikte kayıp veya çalıntı dizüstü bilgisayarlar izlenebilecek.

Nirvana'dan İmkansızı İsteyin 09 Ocak 2009

Ünlü hazır bilgisayar markası Casper, 4 çekirdekli işlemciye sahip yeni Casper Nirvana dizüstü bilgisayarı piyasaya sunuyor.



Reklam yukleniyor Yükleniyor
SDN
Sitemizi daha verimli kullanmak için



veya


Facebook


Hesabınız ile giriş yapabilirsiniz. Hesabınız yok ise yeni hesap açabilirsiniz
Her Şeyden Haberiniz Olsun !
E-mail adresiniz ( Bu nedir? )

ShiftDelete.Net Facebook'ta



Reklam yukleniyor Yükleniyor