Nike'tan Teknolojik Krampon!

Bu konuyu okuyanlar

Akhun Aktosun

Profesör
Katılım
5 Temmuz 2009
Mesajlar
1,595
Reaksiyon puanı
40
Puanları
0
Juventus Futbol Kulübü antrenörleri ve Fernando Torres'in interaktif eğitim talimatları, Yeni Total 90 Laser'de bir araya geliyor ve ortaya daha isabetli ve etkili şutlar çıkıyor.

Nike, daha etkili ve isabetli şutlar için tasarlanan yeni "Shot Shield" vuruş noktasına sahip yeni nesil Total90 Laser kramponunu, futbolseverlerin beğenisine sunuyor. Bu kramponu alanlar, aynı zamanda onları ünlü futbolcu ve antrenörlerin görüş ve talimatlarına ulaştırarak, becerilerini geliştirmesine yardımcı olacak dijital bir koçluk programı olan Nike Football+'a da (web sayfası, mobil internet veya iPhone uygulaması aracılığıyla) kolay erişim şansına sahip olacak.

Total90 Laser III kramponlarının her bir çiftinde, Nike Football+'a çevrimiçi erişim sağlayan kişiye özel bir kullanıcı kodu bulunuyor. Dijital bir koçluk deneyimi olan Nike Football+, Juventus Futbol Kulübü antrenörlerinin isabetli şutlarla ilgili eğitim talimatlarını ve Liverpool Futbol Kulübü oyuncularından Fernando Torres'in verdiği detaylı "altın vuruş" eğitim seansını içeriyor.

429irv3e1260865741.jpg


Nike tasarımcıları, fosforlu yeşil, kırmızı ve siyah renkleri, agresif stiliyle dikkat çeken Laser III'ü geliştirme aşamasında topa vurma hareketinin biyomekaniğini tüm detaylarıyla ele alarak, krampon ile top arasındaki ilişkiyi çok daha derinlemesine incelediler. Ayağın üst kısmına, futbolcuların topla nasıl bağlantı kurduklarına ve topu nasıl çeldiklerine ise çok daha dikkatli bir şekilde baktılar.

Sonuçta ortaya, gücü ve isabetliliği arttırılmış şutlar atabilmek için top yüzeyine daha net vurmayı sağlamayı hedefleyen yeni Shot Shield teknolojisi çıktı.

Total90 Laser III Son Derece İsabetli
Son vuruşlarda son derece başarılı olan futbolcu, göz açıp kapayıncaya dek oyunun kaderini değiştirmek için içgüdülerine ve kusursuz top hakimiyetine güvenir. Daima topa en iyi şekilde vurmaya çalışan ve yorulmak bilmeyen bu savaşçının var oluş amacı gol atmaktır.

0ojp1hwl1260865874.jpg


Bu oyuncu, bir dakika önce seyirciyi coşturan, durdurulması mümkün olmayan bir şut atıp, bir dakika sonra da topu rakipten kaparak tehlikeli bir kontratak başlatıp oyunun kaderini tayin etme kabiliyetine sahiptir. Bu futbolcular sahada liderlik görevi üstlenerek, oyun hakimiyetlerinden ve isabetli vuruşlar yapma yeteneklerinden faydalanarak en küçük fırsatları bile değerlendirip topu ağlarla buluşturur.

Nike Football+ ile Oyunun Hakimi Olun

Total90 Laser III ile birlikte Football+ (nikefootball.com) da devreye girdi. İsabetli vuruşlar konusunda interaktif eğitimler ve Juventus FC'nin teknik direktör ekibi tarafından sağlanan uzman görüşleriyle, şimdi her oyuncu son derece profesyonel bakış açılarıyla becerilerini geliştirebiliyorlar.

Ayrıca Nike Football+'da Liverpool'dan Fernando Torres'in, Chelsea'den Michael Essien'in kendilerine özgü hareketlerinin videolarının yanı sıra eğitim oturumları, çalışma etkinlikleri gibi Nike Football+ etkinliklerine ve oyuncuların dış görünüşleri hakkında bilgiye de erişim sağlanıyor. Nike Football+'ın ayrıca iPhone ve iPod için bir Apple uygulaması da bulunuyor.

:: Bu krampon hakkındaki görüşlerinizi bizimle paylaşın

Yazan: Akhun Aktosun
SDN - http://shiftdelete.net
 

NikeSteeL

Dekan
Katılım
13 Mart 2009
Mesajlar
8,420
Reaksiyon puanı
131
Puanları
63
Yoo Ben Böyle Bir Krampon Yapmadım :)

Teknoloji Spora Gitgide dahil oluyor Her ne Kadar Spor Camia sı İstemesede
Yüzücüler için Yapılan Şort Sayesinde Dünya Rekorları Kırılmıştı
 
Üst