Günün Sözü
Yapay zeka, doğal ahmaklığı genellikle yener.
KDE 4.1 Yayınlandı

KDE 4.1 Yayınlandı 30 Temmuz 2008 00:00

GNU/Linux dağıtımlarında kullanılan en popüler masaüstü sistemi olan KDE, yeni sürümü olan 4.1'i duyurdu. Ekran görüntüleriyle KDE 4.1, SDN'de!



K Desktop Environment, yani kısaca KDE, en yeni sürümü olan 4.1'e güncellendi. Yeni KDE'de en çok dikkat çeken özellik, kişisel bilgi yöneticisi bileşeninin etrafına toplanan KDE uygulamalarının artması. KDE PIM (personal information management) artık e-posta istemcisi KMail, zaman yönetim uygulaması KOrganizer, RSS okuyucusu Akregator, haber grubu istemcisi KNode ve daha birçok yazılımla beraber çalışıyor.

Aynı zamanda KDE 4.1'de Plasma'nın nimetlerini görsel olarak daha fazla göreceksiniz. Eğer deneyimli bir Linux kullanıcısıysanız KDE 4.1'e ulaşmanız için gerekli tüm bilgiyi burada bulabilirsiniz. KDE.org'da yayınlanan ekran görüntüleriyle sizi baş başa bırakıyoruz.

İzleyin


Orijinalini görmek için resmin üzerine tıklayın!
 Yazar:


Bu yazı, 10660 kez okundu.


Reklam yukleniyor

NPD: Windows 7 Çok Pahalı! 28 Haziran 2009

Microsoft'un yeni işletim sistemi için yaptığı fiyatlandırmaya, piyasa araştırma firması NPD'den önemli eleştiriler geldi.

AVG'den Linux İçin Anti-Malware Yazılımı 23 Haziran 2009

AVG'nin yeni 8.5 sürümü e-posta ve server korumasını birleştiriyor; ücretsiz çalışma istasyonu korumasını ilave ediyor.

Helal İşletim Sistemleri 22 Haziran 2009

Yeni ve ücretsiz bir işletim sistemine ihtiyacınız var ya da Windows 7'ye ferah bir alternatif arıyorsunuz. Bu listeye mutlaka göz atın.

Görüntünüzü İyileştirmenin Yolları 22 Haziran 2009

Sahip olduğunuz büyük ekran TV mağazadaki gibi kaliteli sunumlar gerçekleştirmiyor mu? Birkaç ufak ayar ile görüntü kalitenizi daha iyiye taşıyabilirsiniz.



Sayfa Başlıkları
Reklam yukleniyor Yükleniyor




Reklam yukleniyor Yükleniyor