Ana Sayfa
Haberler
Donanım
Yazılım
İnternet
İzle Öğren
Forum - (Beta)
Foto-Ders
Foto - Galeri
Blog
Arama
Download
SDNtv!
Künye
773 misafir

FORUMDAN DİĞER BAŞLIKLAR
Yasaklı Sitelere ''Kendi ...
Kaldırımda 3D sanat
Beşiktaş Delgado ile uzat...
Flash Player Sorunu
Kopma Garantisi Vardır.
Microsoft Memnun: 180 Mil...
Tamam Söyle Rahatla
EEE Pc'ye Pahalı Diyenler...
Dikkat Ulusalcı Yazardan ...
'Badem' onu evlat edinen ...
Şehit ailesinden Vakit'e ...
Facebook Soluğu Mahkemede...
Spiker Ölümden Döndü
Vakitten Bir Ayıb daha.
Transfer konusunda hangi ...
Luis Aragones ile röporta...
Yeni Oyun Videoları
Yaralı halde saatlerce te...
Çevrimiçi Vir&#...
Nokia'dan Dokunmatik Ekra...
1. Adana Buluşması
vBulletin mi ? SMF mi ?
Forum Kategorileri
Yazılım Haberleri
Donanım Haberleri
Gündem (Dünya/Türkiye)
İnternet Teknolojileri
SDN Makaleleri
Tavsiye Ettiğiniz Siteler
Nefret Ettiğiniz Siteler
Güvenlik
Eğitim Videoları
Mesajlaşma Yazılımları
İşletim Sistemleri
Ücretsiz Araçlar
Web Tasarımı
Multimedia
Ofis Yazılımları
Yazılım Tavsiyeleri
Dizüstü Bilgisayarlar
Sürücüler
Cep Telefonları
Donanım Tavsiyesi
Donanım Sorunları
SDN Magazin
Komik Resim
Komik Video
Komik Yazı
Oyun
Spor
İtiraflar
Otomobil
Diziler
Yeni Albümler
Yasal MP3'ler
Amatörler
Konserler ve Haberler
Şiir
Sinema
SDN Duyuruları
SDN'e Önerileriniz
Forum Hakkında
Tanışalım/Görüşelim
SDN Araç Çubuğu
Konu Dışı
Forumda Son Başlıklar
Futbolda Yaratıcı Pankart...
Minyatürünüz Live Messeng...
Sivasspor'a yakışmadı: 0-...
VİSTA yı yüklesemmi ??
Torrent-Plus.Net | Create...
Pardus hakkında birkaç so...
bu nasıl ağaç :)) +16
Almanya Bu Türk'ü Konuşuy...
Cafercan G.Antep Bld.'de!
LCD'yi veren, kızı alır!
Anasayfa V.s
İzmir'deki orman yangını ...
Aslan'dan Meira'ya 3 mily...
Red-bird&Gizli kaynak...
Ghost (imaj alma) sorunu
Ergenekon kıraathanesine ...
Leverkusen'e benziyoruz!
- Be5te ile Röportaj
Atari Masterpieces Volume 2 Yazdır E-Posta
Bu yazı, 1942 kez okundu.   
Pazar, 12 Şubat 2006
Image Nokia, N-Gage kullanan Atari tutkunları için hazırlanan yeni ürünü tanıttı. Klasik Atari heyecanını mobil hayata taşıyan bu katalog, sekiz oyundan oluşuyor.
 

Atari Masterpieces Volume 2'de en sevilen orijinal Atari oyunlarından Asteroids Deluxe, Crystal Castles, Centipede, Liberator, Pong, Space Duel, Tempest ve Warlords yer alıyor. Katalogda ayrıca, 2600 Air-Sea Battle, 2600 Canyon Bomber, 2600 Mini-Golf ve 2600 Video Checkers oyunlarının sınırlı kullanıma açık versiyonları hediye olarak sunuluyor.

Nokia yetkilileri, Atari Masterpieces Volume 2'yi hazırlarken Backbone Entertainment ile birlikte çalıştıklarını belirtiyor ve şunları ekliyorlar: “Atari Masterpieces Volume 2, oyunseverlerin telefonu N-Gage için özel olarak hazırlanan ikinci Atari oyunları derlemesidir. Bu oyunlar aslında orijinallerinin aynısı gibi görünüyor ama N-Gage farkıyla sunuluyor. Oyuncular en yüksek skorlarını N-Gage Arena'ya kaydedebiliyorlar. Ayrıca Hot Seat işlevi sayesinde iki kişi N-Gage'de birlikte oyun oynayabiliyor.

İşte oyunlar
N-Gage için hazırlanan ve Mart ayında satışa sunulacak olan Atari Masterpieces Volume 2'deki oyunlar şöyle:

:: Asteroids Deluxe: 1981 tarihli Asteroids'in devamı olan Asteroids Deluxe'da yeni düşmanlar ve zor zamanlarda kullanılmak üzere güçlü bir kalkan tuşu yer alıyor.

:: Centipede: Centipede'de oyuncular ardı arkası kesilmeyen örümcek, pire, akrep ve kırkayaklarla savaşıyorlar. Oyun ilk yayınlandığında, hızı ve heyecanı sayesinde hemen bir klasik haline gelmişti.

:: Crystal Castles: Crystal Castles, gelmiş geçmiş en güzel ve şaşırtıcı oyunlardan biriydi. Oyuncular, bir labirentin içinde dolaşarak, düşmanlarına yakalanmadan değerli taşları toplamaya çalışan Bentley Bear'i yönetiyorlar.

:: Liberator: Liberator, daha nadir bulunan bir Atari oyunuydu; 800'den az sayıda Liberator kabini üretilmişti. Bu oyun Missile Command® oyununun tersine çevrilmişi olarak da tanımlanıyordu!

:: Pong: Her şeyi başlatan oyun! Şehir efsanesine göre, oyunun orijinal prototipi Sunnyvale-California'daki bir tavernada test edildi ve jetonlar bir ekmek tavasında toplandı.

:: Space Duel: Atari'nin çıkardığı vektör grafikli tek çoklu oyundur. Space Duel ilk kez 1982 yılının başında yayınlandı. Hareketli oluşu, Asteroids'e benzeyen tarzı ve parlak renkleriyle kısa zamanda kült haline geldi.

:: Tempest: Tempest, en soyut fakat en fazla bağımlılık yaratan Atari oyunlarından biriydi. Aslında başka bir oyunun üç boyutlu versiyonu üzerinde çalışılırken ortaya çıkan Tempest'ta seviye giderek yükselmek yerine alçalıyor.

:: Warlords: Warlords 1980'de piyasaya çıktı ve çoklu oyunlarda bir devrim yarattı. Warlords oyuncuları, alev toplarını yakalayıp düşmanlarının kalelerine fırlatabiliyorlardı.

Bilgi için: Nokia Türkiye
Tel: (212) 337 17 17
Fax: (212) 337 17 18

SDN


Söz, sizde! Yorumunuzu ekleyin.

:: Lütfen yazım kurallarını gözeterek yorumlarınızı yazın.
:: Yorumunuza cevap almak için üye girişi yapın. Üye olmak için buraya tıklayın.
İsminiz:SDN Okuru
Yorumunuz:

Hakkında | SDN Araç Çubuğu | RSS | Künye | Telif Bildirimi
SHIFTDELETE.NET INTERNET YAYINCILIĞI
Emniyetevleri Mah. Cemsultan Cad. No:4/6
4.Levent 34416 / İstanbul
Tel: +90 212 269 70 87
Fax: +90 212 269 70 87