Sony Ericsson T715

Sony Ericsson T715 30 Haziran 2009 11:29

Sony Ericsson T715 ultra kompakt yapısı, sürgülü kapaklı, SMS, MMS ve E-posta özelliklerini rahatça kullanabilmeniz için geniş bir klavye ve büyük punto kullanımı ile ilgi çekiyor.

Sony Ericsson T715, doğum günü ve özel günleri hatırlatan özel animasyonlarıyla fark yaratıyor. Akıllı masaüstü özellikleri hayatınızı neredeyse sezgisel bir şekilde organize edenbu ürün güçlü 3G bağlantısı sayesinde internette dolaşmanızı, 2.2" geniş boyutlu ekranıyla da internette dolaştığınız sayfaları güneş ışığı altında dahi görmenizi sağlıyor. T715 lokal arama yapabildiğiniz Google Maps ve üç günlük hava tahminine ulaşmanızı sağlayan AccuWeather.com uygulamaları yüklü olarak geliyor.

Bir kredi kartı büyüklüğündeki T715, 3.2 megapiksel kamerası ve flaş'ı sayesindele karanlık bir ortamda dahi yüksek kaliteli fotoğraflar çekebiliyorsunuz.

T715'in Teknik Özellikleri

Ekran boyutu: 2.2 inç

Kamera: 3.2 Megapiksel

Hafıza: 90 MByte

Hafıza yuvası: microSD

Bluetooth: var

USB: var

Müzik: MP3/AAC

Konuşma süresi: 4-10 Saat

Bekleme Süresi: 350-400 Saat

Boyut: 91.5 x 48 x 14.9 mm

Ağırlık: 96.5 gr

Fiyat: Yaklaşık 200 Euro

:: Bu ürün ilginizi çekti mi?

Yazan: Ecevit Bıktım
SDN - http://shiftdelete.net

Ecevit BıktımYazar: Ecevit Bıktım

ShiftDelete.Net'te Yayın Yönetmeni olarak görev yapan Ecevit Bıktım, aynı zamanda merak edilen donanım ve teknolojileri önemli testlerle, herkesten önce SDN okurlarıyla paylaşıyor.

Yazarın diğer haberlerine ulaşmak için tıklayın.

Bu yazı, 1550 kez okundu.

1 SDN Okuru - 30 Haziran 2009 22:54

harikasınız bayılıyorum size SDN İYİKİ VARSIN

Reklam yukleniyor

2 Yeni Xperia Geliyor 08 Mayıs 2009

Uzun zamandır yenilikler duymayı özlediğimiz Sony Ericsson'dan bir yetkili, Twitter'da baklayı ağzından kaçırdı.

Sony Ericsson Satio 29 Mayıs 2009

Sony Ericsson, yeni modeli Satio ile mobil dünyasında epeyce konuşulacak gibi görünüyor. Telefonun kamerasının çözünürlüğü 12.1 megapiksel diyoruz, başka da bir şey demiyoruz.

Çevreci Sony Ericsson Naite 05 Haziran 2009

Favori uygulamalara, yüksek hızda internet bağlantısına, rehber, kamera ve mesajlara direkt giriş sağlayan Sony Ericsson Naite, kullanıcıların günlük hayat içerisinde ihtiyaç duyduğu düzeni parmaklarının ucuna taşıyor.

Sony Ericsson Kullanıcılarına Hediye 17 Haziran 2009

Sony Ericsson ve Vodafone Türkiye, Vodafone abonelerine özel düzenlenen kampanya dahilinde binlerce kontör hediye ediyor.

Reklam yukleniyor Yükleniyor
shiftdelete.net editörleri Cebit'de
SDN
Sitemizi daha verimli kullanmak için

veya

Facebook

Hesabınız ile giriş yapabilirsiniz. Hesabınız yok ise yeni hesap açabilirsiniz
Her Şeyden Haberiniz Olsun !
E-mail adresiniz ( Bu nedir? )

ShiftDelete.Net Facebook'ta

Reklam yukleniyor Yükleniyor