Twitter Senkronlanıyor

Twitter Senkronlanıyor 25 Eylül 2009 10:52

Mikroblog sitesi Twitter, diğer sosyal ağlar ve portallarla senkronlanarak, gökdelenine kat çıkıyor.

Twitter'ın yükselişi devam ediyor. Sitenin hayata geçirdiği projeler sayesinde popülerlik basamaklarını bir bir çıkan mikroblog sitesi Twitter, son olarak AIM, Bebo ve AOL.com ile senkronizasyon sağlayarak çevresini güçlendirdi. Twitter kurucularından Biz Stone, yaptığı açıklamada "AOL kullanıcıları bizim için çok önemli. Bu anlaşmadan iki taraf da kazançlı çıkacak" dedi.

Stone ayrıca, YouTube, Flickr, Digg ve Facebook gibi servisler için de projelerinin mevcut olduğunu, bunlar üzerinde çalıştığını açıkladı. MySpace'in Twitter ile senkronizasyon projesinden sonra Twitter, bu hareketi ile olumlu tekpiler alıyor.

:: Twitter hayatımızın her yerine dahil olmayı başaracak mı?

Yazan: Akhun Aktosun
SDN - http://shiftdelete.net

Akhun AktosunYazar: Akhun Aktosun

"İstikbal Göklerdedir" sözünü benimseyen Akhun, bir yandan astronomi okuyup, bir yandan da bilişim dünyasında kendine sağlam bir kariyer yapmaya çalışıyor.



Yazarın diğer haberlerine ulaşmak için tıklayın.


Bu yazı, 696 kez okundu.


1 SDN Okuru - 26 Eylül 2009 17:43

yükselen dev twitter. facebook yalan olacak bu gidişle. FriendFeed i satın alsalar bile twitter ile baş edemezler


Reklam yukleniyor

Twitter Genç İşi mi, Tekrar Düşünün 13 Şubat 2009

Beni takip edin servislerinden biri olarak tanımlayabileceğimiz Twitter'ı daha çok gençlerin kullandığını sanıyorsanız tekrar düşünün.

Sosyalleşmenin Yolu Flock'tan Geçer 20 Mayıs 2009

Mozilla altyapısında geliştirilen sosyal web tarayıcısı Flock ile henüz tanışmadıysanız, yeni sürümü mutlaka deneyin.

İnternetin Sosyal Ünlüleri 05 Temmuz 2009

Twitter ve FriendFeed gibi sosyal ağlarda sayıları çok fazla olmasa da bazı ünlülere ulaşmak mümkün. Sizin için içlerinden bazılarını seçip listeledik, buyrun takip edin.

Sosyal Ağlar Büyük Tehdit Altında 17 Ağustos 2009

O yıl yaşanan saldırıları yayınlayan ve her yıl yenilenen WHID raporunda hacker'ların en büyük hedefinin sosyal ağ siteleri olduğu belirtildi.


Reklam yukleniyor Yükleniyor
shiftdelete.net editörleri Cebit'de
SDN
Sitemizi daha verimli kullanmak için



veya


Facebook


Hesabınız ile giriş yapabilirsiniz. Hesabınız yok ise yeni hesap açabilirsiniz
Her Şeyden Haberiniz Olsun !
E-mail adresiniz ( Bu nedir? )

ShiftDelete.Net Facebook'ta



Reklam yukleniyor Yükleniyor