Günün Sözü
Bill Gates bugün çok zengin. Sebebini biliyor musunuz? Cevap: Yeni sürümler. -Dave Barry
Vergi İadesi Pornoya Gitti

Vergi İadesi Pornoya Gitti 05 Temmuz 2008 00:00

ABD'de hükümetin ekonomiyi canlandırmak için vergi mükelleflerine iade ettiği vergiler, tüketici elektroniğine değil farklı elektronik ortamlara aktı.


ABD'de durgunluk içindeki ekonomiyi canlandırma planı çerçevesinde Bush yönetiminin her vergi ödeyen vatandaşa 1200 dolara kadar fazladan vergi iadesi göndermesi teoride şahane bir projeydi. Her ne kadar beklentiler tüketici elektroniği ve ev aletleri gibi bu paranın bütün olarak verimli şekilde yatırılabileceği sektörlerin işlerini açacağı yönünde bir izlenim bıraktıysa da en çok gülen farklı bir mecra oldu. Hem de Bush yönetiminin belki de büyümesini en son isteyeceği mecra.

%20-30 Artış

Porno konusunda internet pazar araştırmaları yapan AIMRCo isimli şirketin verilerine göre, vergi iade çeklerinin gönderilmeye başladığı Mayıs ayının ortasından bu yana, sektördeki mevsimlik düşüşlerin oluşmamasının yanı sıra internetteki porno içerikli sitelerin üyelik sayılarında %20 ila %30 arasında bir artış yaşanıyor. Görünüşe göre Amerikan Hükümeti en son fayda vermek isteyeceği sektörü bir şekilde elinden tutup kaldırmış durumda. Belki de sadece tesadüftür; ama bu kadar ince bir rastlantı başka türlü açıklanabilir mi, bilemiyoruz.


Yazan: Berkin Bozdoğan
SDN - http://shiftdelete.net

 Yazar:


Bu yazı, 4973 kez okundu.


Reklam yukleniyor

Google, Eski Gazeteleri Taradı 09 Eylül 2008

Web sitelerini arayan, masaüstünü arayan, şirketleri arayan internet devi Google, şimdi de onlarca yıl öncesine ait gazeteleri tarayıp okurlarıyla paylaştı.

Google Sunucuları Yüzdürecek! 09 Eylül 2008

İlk bakışta "daha 1 Nisan'a çok var" diyebilirsiniz; fakat Google'In en son patent başvurusu, yüzebilen bir datacenter projesinden bahsediyor. Ayrıntılar burada!

12 Yeni Duvar Kağıdı 08 Eylül 2008

Masaüstünüze renk getirecek on iki doğa duvar kağıdını sizler için seçtik ve derledik. Galerimizden kendinize yeni bir duvar kağıdı seçin, masaüstünüz şenlensin.

Dosyalarınız Online Deponuzda 08 Eylül 2008

Belgelerinizi otomatik olarak online alanınıza yedekleyen Docstoc'u kullanırken yabancılık mı çekiyorsunuz? Videoyu izleyin, servisi tam verimle kullanın.



1SDN Okuru - 05 Temmuz 2008 17:01

Boyle bi haberin konusuyla ilgili olsun diye neden siz de ilgili bir resim koyma ihtiyaci duyuyorsunuz anlamiyorum. insanlari verdiginiz bilgi ile doldurmaya calisin farkli resimler sunarak degil....

2SDN Okuru - 05 Temmuz 2008 21:22

haberin resmi pek uygun değil sanırsam??...

3SDN Okuru - 06 Temmuz 2008 13:20

resimdeki hatun sexiymiş......

4SDN Okuru - 07 Temmuz 2008 14:00

Niye takıldınız bu resme bu kadar..., gerçi sizi anlıyorum da tedavisi zor... ...

5SDN Okuru - 07 Temmuz 2008 18:39

resim hiç uygun olmadı....

6SDN Okuru - 09 Temmuz 2008 20:45

haber haber mi ki de resme takılıp kalalım!...

7SDN Okuru - 04 Ağustos 2008 18:17

ahkeşke bizdede dahafazla vergi iadesi verilse neolursanki...

Etiketler : ,
Reklam yukleniyor Yükleniyor




Reklam yukleniyor Yükleniyor