Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net

1000 Dolara iPhone Uygulaması!

Ana sayfa /

Özellikle de ülkemizdeki satış fiyatları ile her daim gündemde kalmayı başaran iPhone bu kez bambaşka bir içerikle karşımızda.

i4software tarafından geliştirilen Vizzywig 4K adlı uygulama adından da anlaşılacağı üzere 4K kayıt yapmaya yarıyor.

Şimdilik sadece iPhone 5s modelinde çalışan 4K video kayıt uygulaması ilginç bir şekilde yalnızca iOS 7 sürümü ile uyumlu.

Bunun sebebi ise iOS 8’in anlık foto çekim teknolojisinin uygulama için yetersiz gelmesi! Burst Mode ile saniyede 10 kare fotoğraf çekilirken, uygulama saniyede 4K değerinde 24 kare fotoğraf çekebiliyor. Bunu da sadece bir önceki iOS sürümünde gerçekleştirebiliyor.

Vizzywig 4K uygulamasının en şaşırtıcı yönü ise 4K video kaydını 8 megapiksellik iPhone 5s kamera sensörü üzerinden yapabilmesi. Saniyede 72 MB veri akışına izin veren uygulama, LG G3‘ün saniyelik 4 MB veri akışı değerini de egale ediyor.

Çektiğiniz videolardaki her bir kare üzerinde görsel değişikliklere gitmenize izin veren Vizzywig, isterseniz çeşitli filtreleri videonun tamamına çok kısa bir sürede uygulayabiliyor. Şahsi video editör arayüzü sayesinde videolara jenerik dahi ekleyebildiğiniz uygulama ses kaydını da video çekimi esnasında alıyor, video işlendikten ve son haline geldikten sonra senkronluyor.

Tüm bu özelliklerin yanında gelen bir eksi tüm keyfinizi kaçırabilir. Vizzywig adlı 4K video uygulaması tam tamına 999.99 dolara, bir başka deyişle 1000 dolara satılıyor!

:: Bir uygulama için 1000 dolar öder miydiniz?

Yorum Ekleyin