Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net

1.000 TL altı en iyi oyuncu kulaklıkları

Ana sayfa / Teknoloji Haberleri

Kulaklık denildiğinde ilk akla gelen müzik olsa da, günümüzde kulaklığın büyük önem taşıdığı alanların başında oyunlarda yer alıyor. Oyuncular arasında “ses kasmak” olarak adlandırılan ve rakibin nereden geldiğini anlamaya yarayan  kulaklıkların, uzun süreli kullanımlarda bile rahat hissettirmesi kritik öneme sahip. Bu kapsamda 1.000 TL altı oyuncu kulaklıkları listesi ile karşınızdayız.

En iyi oyuncu kulaklıkları: Fiyat / performans

1000 TL fiyat etiketi ile listemizin ilk sırasında yer alan Razer Kraken Tournament Edition 7.1, 50 mm’lik sürücülere ve USB ses kontrolcüsüne sahip olan bir kulaklık. Oyuncu ekipmanı konusunda oldukça profesyonel olan Razer’ın bu kulaklığı, gelişmiş basların yanı sıra müzik ve oyun / sohbet sesi arasındaki dengeyi ayarlayabilmeniz için ince ayar yapma imkanı sunuyor.

Benzer bir fiyat etiketine sahip olan Corsair Void Elite RGB Dolby 7.1 ise belkide listemizdeki en şık ve dikkat çekici kulaklık. Adından da anlaşılabileceği üzere RGB ışıklandırmaya sahip olan kulaklık, 20 Hz-30.000 Hz frekans aralığına sahip 50 mm yüksek yoğunluklu neodimyum ses sürücüleri sayesinde en hafif adımdan yüksek bir patlamaya kadar her şeyi 7.1 surround ses olarak sunabiliyor.

Bu sayede oyunlarda her şeyden haberdar olabiliyorsunuz. Mikrofiber kumaş kulak yastıklarıyla uzun süreli oyun seanslarında rahat olmayı sağlayan kulaklığın tek dezavantajı, sadece USB bağlantısına sahip olması. Razer’da USB bağlantısı ile geliyor ancak aynı zamanda 3.5 mm bağlantı desteği de bulunuyor.

Listemizde yer alan HyperX, Logitech G ve JBL Quantum gibi ürünler yıllardır başarısını kanıtlamış olan, fiyat / performans oranı yüksek ürünler. Bu kapsamda GamePower Kizaru 7.1 Siyah Surround RGB oyuncu kulaklığı listemizdeki fiyat / performans ürünlerinde başı çekiyor.

Yorum Ekleyin