Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
Reklam
Reklam

1000 TL’lik sepetten kim ne kazandı?

Ana sayfa / SDNTV

4 Kasım Pazar günü sizlerle paylaştığımız 1000 TL ile neler alınabilir videomuzda, aldığımız şeyleri sizlere hediye edeceğimizi belirtmiştik. Bugün çekilişi kazanan talihliler belli oldu.

1000 TL ile neler alınabilir? Aldıklarımızı hediye ediyoruz!

Daha önce hazırladığımız 500 TL ile neler alınabilir videosundan sonra serimize 1000 TL ile neler alınabilir videosuyla devam ediyoruz. Bu sefer aldıklarımızı takipçilerimize dağıtıyoruz.

1000 TL ile neler alınabilir videomuzdaki ürünleri kazanan talihliler belli oldu!

1000 ile neler alınabilir?” diye düşünüyorsanız ve hesap yapmaktan yorulduysanız sizler için yukarıda paylaştığımız videoya göz atabilirsiniz. Yaptığımız paylaşımda aldıklarımızı çekiliş ile birlikte takipçilerimize hediye edeceğimizi de belirtmiştik. Bugün çekilişimizi yaptık ve kazananları belirledik.

Reklam
Reklam

1000 TL’lik sepetimizdekileri kazanan takipçiler belli oldu! İşte kazananlar!

Toplamda 8 adet ürünü hediye (Akıllı telefon tripodu, JBL kablosuz kulaklık, kablosuz hoparlör, Oral-B diş fırçası, Axcess gamepad, otomobiller için Sony hızlı şarj adaptörü, Trust 10.000 mAh powerbank, Trust mouse) ettiğimiz çekiliş videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz. İyi seyirler!

Ayrıca bu tarz çekilişlerden haberdar olmak için bizleri güncel bir şekilde takip etmeyi unutmayın. Bir sonraki yarışma görüşmek üzere!

Reklam
Reklam

Yorum Ekleyin


Reklam
Reklam