Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net

10.000 mAh Bataryalı Telefon

Ana sayfa /

Çinli akıllı telefon üreticisi olarak tanınan Oukitel oldukça ilginç bir cihaz üzerinde çalışıyor. Şimdilik sadece bir prototip halinde olan ve dummy olarak yüzünü gösteren Oukitel akıllı telefon, bataryasının gücü ile dikkatleri çekiyor. Cihaz tam tamına 10.000mAh’lik bir bataryaya sahip!

OnePlus’tan 10.000 mAh’lik Güç Kaynağı

Oukitel U9 adlı telefonları öne çıkan marka, prototip halindeki yeni ürünün 10.000mAh bataryaya rağmen çok kalın olmaması için çalıştıklarını da ekliyorlar. Böylece şayet proje başarılı olursa karşımızda devasa değerlere sahip güçlü bir Çinli akıllı telefon bulacağız.

Oukitel’in yeni akıllı telefonunun önümüzdeki aylarda tamamlanmış olmasının beklendiği dile getirilirken, şirket yeni cihazları ile kendilerinden epeyce söz ettirecek gibi.

Bu arada Çinli üreticinin U9 adlı akıllı telefonu ise şu özelliklere sahip ve sadece 200 dolar: 1080p ekran, sekiz çekirdekli bir çipset, 3 GB RAM.

Şirketin bahsi geçen akıllı telefonu piyasaya sürmesi ile birlikte diğer büyük markaların da benzer atılımlar yapmak için canla başla çabalayacağı ise bir hayli açık.

:: 10.000mAh akıllı telefon sizce gerçeğe dönüşür mü?

Yorum Ekleyin