Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net

10000 mAh bataryalı akıllı telefon satışa sunuldu!

Ana sayfa / Akıllı Telefon

Birçok kullanıcı batarya konusunda kesin bir çözümün bulunamamasından şikayet ediyor. Bu şikayete somut bir çözüm sunan 10000 mAh bataryalı telefon ortaya çıktı. Oukitel WP6 isimli bu telefonun özellikleri neler?

Yeni iPhone SE Türkiye’de satışa çıktı

Apple'ın 15 Nisan tarihinde tanıttığı yeni iPhone SE / diğer adıyla iPhone SE 2020 Türkiye pazarına giriş yaptı. İşte özellikleri ve fiyatı

10000 mAh bataryalı telefon: Oukitel WP6 neler sunuyor?

Modern bir akıllı telefonda büyük bir bataryanın bulunması, genellikle diğer özelliklerden ödün verildiği anlamına geliyor. Oukitel WP6 ise bu genellemeye uymayan yapısı ile dikkat çekiyor. Kendisi bir şarj kaynağı olarak da kullanılabilir.

Pek fazla popüler olmayan bu Çinli firma, WP6 modeli için turuncu ve siyah olmak üzere 2 renk seçeneği sunuyor. 6.3 inç büyüklüğünde olan bir ekrana ev sahipliği yapan bu akıllı telefon, 6 GB RAM eşliğinde piyasaya sürüldü.

Ekran çözünürlüğü 1080 x 2340 olan Oukitel WP6, depolama konusunda 128 GB’lık bir alan sunuyor. AliExpress üzerinden satın alınabilen bu cihaz, şarj konusunda 18 W gücündeki bir şarj aletinden besleniyor.

Fiyatı ile gündeme gelen ve Oukitel imzasını taşıyan bu akıllı telefon, gücünü Mediatek Helio P70 işlemcisinden alıyor. Bu işlemcide 8 adet çekirdek bulunuyor ve bu çekirdekler 2.1 GHz hızında çalıştırılıyor.

Bünyesinde Android 9.0 işletim sistemini barındıran 10000 mAh’lik bu telefonun ön kamerası 16 Megapiksel. Cihazın arkasına baktığımızda ise üçlü bir kamera kurulumu görüyoruz.

Arka tarafta Sony imzalı 48 Megapiksel kamera sensörü göze çarpıyor. Çinli ekip, bu modelin su geçirmeyen bir korumaya sahip olduğunu belirtti. WP6’nın özellikleri hakkında neler düşünüyorsunuz?

Oukitel WP6 özellikleri

Ekran büyüklüğü: 6.3 inç
Ekran çözünürlüğü: 1080 x 2340 | Full HD Plus
RAM: 6 GB
Depolama: 128 GB
İşlemci: Mediatek Helio P70
İşletim sistemi: Android 9.0
Batarya : 10000 mAh
Şarj kaynağı: 18 W
Ön kamera: 16 Megapiksel
Arka kamera: 48 Megapiksel
Koruma: IP68 | Suya karşı koruma
Kablosuz şarj desteği: Mevcut değil
NFC: Mevcut değil

Oukitel WP6 fiyatı

Bu modelin fiyatı yaklaşık 214 dolar olarak açıklandı. Çin’de satışa sunulan WP6’nın ABD’ye ve İngiltere’ye gelmesi bir ayı bulabilir. Son olarak bu telefon büyük bir ihtimal ile Türkiye’de satışa sunulmayacak.

Yorum Ekleyin