Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
Reklam
Reklam

1.024 TL değerinde 9 oyun Prime abonelerine ücretsiz oldu

Ana sayfa / Oyun

Prime Gaming yine abonelerine ücretsiz oyun dağıtmaya devam ediyor. Bu sefer Steam değeri 1.024 TL olan 9 oyunu oyunculara bedavaya verdi. Eğer sizin de Prime Gaming aboneliğiniz varsa ücretsiz ve kolay bir şekilde edinebiliyorsunuz.

Amazon’un sanal asistanından korkunç hata!

Amazon'un en çok tercih edilen ürünlerinden yapay zeka destekli sanal asistan Alexa, felakete yol açabilecek bir hata ile gündeme geldi.

Star Wars Jedi: Fallen Order

Respawn Entertainment tarafından geliştirilen Star Wars Jedi: Fallen Order, 11 Kasım 2019‘da karşımıza çıktı. Oyunun şu anda Steam fiyatı 279 TL olarak görünüyor. Ancak kendisi kış indirimleri dolayısıyla şu anda 103,59 TL‘ye düşmüş durumda. Electronic Arts‘ın yayınladığı yapım, grafik anlamında iyi şeyler vadediyor.

Reklam
Reklam

Total War: Warhammer

Total War: Warhammer, 24 Mayıs 2016 tarihinde oyuncularla buluştu. Creative Assembly tarafından geliştirilen oyun, sıra tabanlı strateji türünü benimsiyor. Buna ek olarak oyunda çok oyunculu modu yer alıyor. Steam‘de Total War: Warhammer 345 TL‘den satılırken, şu anda yüzde 75 indirime girerek 86,25 TL‘ye düştü.

Two Point Hospital

Two Point Hospital, 30 Ağustos 2018 tarihinde piyasaya çıktı. Two Point Studios tarafından geliştirilen yapım, bir hastane yönetme simülasyon oyunu olarak geçiyor. Sega tarafından yayınlanan yapım, Steam‘de 125 TL‘den oyunculara sunulurken, şu an yüzde 64 indirimle 31,25 TL‘ye düşmüş durumda.

Amazon Prime Gaming dahilinde ücretsiz olarak oyunculara sunulan öne çıkan yapımlar yukarıdaki gibiydi. Diğer oyunları da aşağıda bulabilirsiniz:

Sizler Prime Gaming dahilinde abonelerine sunulan ücretsiz oyunlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Reklam
Reklam

Yorum Ekleyin


Reklam
Reklam