Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
Reklam
Reklam

128.000 Dolarlık PS 4’ün Ücretini Ödeyemedi!

Ana sayfa /

Yaklaşık iki ay önce duyurulan ve sınırlı sayıda üretilip satışa sunulan 20. yıla özel PlayStation 4, oyuncular tarafından yoğun ilgi gördü. Ülkemizde de sınırlı sayıda bulunan konsol Sony‘nin bazı oyun etkinliklerinde kendini gösterdi. 

Hızlı bir süreçte tükenen sayılı sayıda PlayStation 4’ün #00001 numaralı ürünü geçtiğimiz haftalarda açık arttırma yolu ile satışa sunulmuştu. 1500’den fazla açık attırma teklifinin sonucunda, özel üretim birinci PS 4, 128.000$ fiyat değerine satılmıştı.

Reklam
Reklam

Bugün Sony tarafından verilen bilgilere göre PS 4’ü 128.000$’a satın alan kullanıcı bu ücreti ödeyemedi, nedeni ise belirtilmedi. Takipçilerin hatırlayacağı üzere Sony bu ücreti Çocukları Koruma Derneği‘ne bağışlayacaktı.

Kullanıcının ücreti ödeyememesine karşın tüm gözler Sony’nin Çocukları Koruma Derneği’ne yine de bu meblağı bağışlayıp, bağışlayamacağına çevrildi. Sony’den eylem pek de gecikmedi ve sözünü tutarak kendi gelir haznesinden 128.000$’ı derneğe bağışlayıp, birçok topluluğun takdirini kazandı.

:: Sony’nin bu eylemi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Reklam
Reklam

Yorum Ekleyin


Reklam
Reklam