İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Yazılım

145 TL’ye Windows 10 Pro lisansı fırsatı!

Uygun fiyata Windows 10 ve Office sahibi olmak isteyenler için önemli bir fırsat ile karşınızdayız. İşte URcdkeys tarafından sunulan kampanya

Mehmet Ali Ertunç

Güncelleme: okunma

145 TL’ye Windows 10 Pro lisansı fırsatı!

Ne kadar iyi bir donanıma sahip olursanız olun, yazılımlarınız güncel değilse tam performans almanız pek mümkün değil. Kullanıcıların büyük bölümü sürücüleri güncel tutarken işletim sistemi konusunda aynı hassasiyeti göstermeyebiliyor. Bu kapsamda Microsoft’un en güncel işletim sistemi Windows 10’a ve Office programlarına sahip olmak isteyenler için güzel bir fırsat ile karşınızdayız.

130 TL’ye Windows 10 lisansı almanız mümkün

Teknolojinin hızla geliştiği günümüzde güncel yazılımları kullanmak, hem güvenlik açısından hem de yeniliklere ulaşmak için kritik öneme sahip. Örneğin 2020’nin sonunda piyasaya sürülen ve Steam‘de anlık oyuncu rekoru kıran Cyberpunk 2077’yi 4K çözünürlükte en iyi performansta oynayabilmek için bilgisayarınızda Windows 10 işletim sisteminin 64 Bit versiyonu yüklü olmalı.

Hali hazırda Windows 10 Professional sürümünü Microsoft’tan almak istediğinizde 250 Euro‘nun üzerinde bir fiyat etiketi ile karşılaşıyorsunuz. Ancak URcdkeys tarafından düzenlenen kampanya sayesinde 15 Euro’dan daha uygun bir fiyata sahip olmanız mümkün.

Ürünlerin üzerine tıklayarak satın alma sayfasına ulaşabilirsiniz. Yüzde 20 indirimli fiyatlar için SHF20 kodunu kullanmayı unutmayın.

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar (12)

Tugay

Win 7 pro köyleri degilmi bunlar bana öyle geldi ?

Kurutucu

15 liraya aldım zamanında sağol.

Anonim

Oem keyleri sadece yen bir ekipman eşliğimde satılabilir. bu yüzden firmalar bu kadar ucuza veriyor. Yani tekil olarak satılması yasal değil. Microsoft istese bu keyleri bloke edebilir. Alırken bunu göz önünde bulundurun.

Okur

Baktim simdi win10pro normalde 20dolarmis, kuponla 16dolar oluyor Win10pro + office 2016 da 38.5 dolara dusuyor kuponla. Keske 38.5tl olaydi ;)

adi soy adi

bu lisanslarin volume lisansi oldugunu ve birgun kapanabilecegini soylemeden bu reklami yapmaniz hic etik degil.

cihan

Yasal mı bu peki

Arda

Hyr

Vagif

Why?

Karagece

Yuh be o kadar para verilir mi? 10 liraya aldım 3 yıldır sorun yok

Axyturk

Aynn Bnde 8 TL ye almıştım taş gibi hala

Veysel

Sürekli kullanabiliyor muyuz ? belli bir süresi var mı ?

bam

Oem key daha makul ve mantıklı 140 tl nedir ya internette 10 tlye satın aldım çoğu profesyonel programı rahatlıkla kullanabiliyorum eğer ki bloke edilirse düşünülür fakat zannetmiyorum çok uzun süredir böyle alınıyor çoğu kişi tarafından.

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.