Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Manşet2000 liranın altında Android cep telefonu satın alma rehberi

    2000 liranın altında Android cep telefonu satın alma rehberi

    Cep telefonu pazarında kullanıcıların lehine yaşanan bir daralma var. Sektörün yeni markaları iddialı modellerle zirveyi zorlarken özellikle orta segmentte bir sıçrama yaşanıyor. Artık 2000 lira bandına oturan orta segment cep telefonları özellik bakımından üst modelleri aratmayacak performans sergiliyorlar. Biz de sizler için farklı zevklere hitap edecek telefonlardan bir liste hazırladık.

    huawei
    Huawei P Smart: Uygun fiyatlı ürünlerde Huawei iddialı seçenekler sunuyor

    Cep Telefonu Huawei P Smart 32GB

    Android cephesinde son dönemde ülkemizde de adından sıkça söz ettiren Huawei, farklı modellerle piyasayı zorluyor. P Smart, çift kamerası, 3 GB RAM’i alüminyum gövdesi 18:9 oranında 5.65 inç IPS LCD ekranıyla fiyatının çok üzerinde bir sınıfın özelliklerini barındırıyor. 1080 x 2160 çözünürlüğündeki ekran, renkleri canlı şekilde gösteriyor. Fotoğraf çekme de orta segmente göre yeterli. Sadece düşük ışıkta iç mekanlarda zorlanma yaşayabilirsiniz. Oyun olarak da sizi yarı yolda bırakmayacak Huawei P Smart’ı bu adreste indirimli şekilde 1499 liraya satın alabilirsiniz.

    Lenovo Moto Z: Modüler yapısı sayesinde farklı işlevler kazanabilen bir cep telefonu

    Lenovo Moto Z

    Dünyanın en ince telefonlarından biri olan Lenovo, dayanıklı alüminyum ve paslanmaz çelik malzemeyle elde sağlam duruyor. Su sıçraması ve yağmura dayanıklı olan Moto Z, 2600 mAh batarya ile geliyor. Ortalama performans sergileyen bataryanın artısı ise hızlı şarj özelliği. Yaklaşık yarım saatte telefonunuzu tama yakın şarj edebilirsiniz. Ürünün heyecan verici ve farklı yönü ise modüler yapısı. Moto Z’nin arkasını çıkarıp MotoMod’lardan bir tanesini takıp telefona farklı işlevler verebilirsiniz. Örneğin SoundBoost ile taşınabilir bir JBL hoparlöre ya da Insta Share Projektör ile telefonunuzu mobil bir projektöre çevirebilirsiniz. Son olarak telefonun çıktığı dönemde dikkatleri çeken modül ise ünlü fotoğraf makinesi markası Hasselblad ile ortak geliştirilen True Zoom’du. Bu mod 10x manüel yakınlaştırma ve fotoğrafa özel ek tuşlar sunuyor. Lenovo Moto Z‘yi 1499 liraya bu adresten temin edebilirsiniz.

    cep telefonu
    Samsung Galaxy J6: Orta segmentte bu sene kullanıcıların yüzünü güldürüyor

    Samsung Galaxy J6

    Özellikle amiral gemisi modelleriyle her sene çıtayı yükseltmeye çalışan Samsung, orta segmentte de iddialı. 3GB RAM, 32GB dahili depolama alanı ile gelen ürünün en önemli artısı son zamanların popüler ekran oranı 18.5:9 ile gelmesi. Ekranın Samsung’un yine öne çıkardığı Infinity Display yani neredeyse çerçevesiz tasarımla gelmesi ekranın göze daha hoş gelmesini sağlıyor. Arka ve ön kamerasının 1.9 diyaframla gelmesi J6’nın artısıyken ürünün Micro USB ile gelmesi ve Type C desteği olmaması onu hızlı şarjdan mahrum bırakıyor. Özellikle markayı seviyorsanız listemizdeki en güncel tarihli ürünlerden biri olan Samsung J6’yı tercih edebilirsiniz. Ürünü 1699 liraya bu adresten satın alabilirsiniz.

    sony
    Sony Xperia XA1 Ultra: “Büyük” bir cep telefonu modeli

    Sony Xperia XA1 Ultra

    Teknolojinin önce markalarından Sony, cep telefonu pazarında istediğini bir türlü elde edemiyor ancak arayışa da devam ediyor. XA1 Ultra, özellikle büyük ekran ve uzun ömürlü pil isteyenler için geliştirilmiş fiyat performans ürünü. 6 inç Full HD IPS LCD ekrana sahip ürün Qnovo isimli pil ömrünü artıran akıllı şarjı kontrol özelliği ile geliyor. Kamera performansına geldiğimizde ise Sony’nin çok sevdiği dar alana bol megapiksel anlayışını görüyoruz. 23 megapiksellik kamera, Sony’nin fotoğraf başarısını taşıyor. Arka kameraya ön tarafta ise 16 megapiksellik selfie canavarı eşlik ediyor. Genel olarak iri kasası ve kalınlığı eksi olsa da 1700 liradan 1499 liraya düşmesi XA1’i oldukça cazip kılıyor. Sony Xperia XA1’e ulaşmak için bu adresi ziyaret edebilirsiniz.

    Son olarak eğer iPhone’dan vazgeçemeyen biriyseniz şu an için 2099 liraya satılan iPhone 6 işinizi görecektir. Her ne kadar iPhone 8 ve X çıkmış olsa da özellikle fotoğraf ve video konusunda iPhone 6 zamanının önemli standardıydı. Özellikle sosyal medya filtreleriyle birlikte kullanıldığında iPhone 6 da yeterli olacaktır. Bir iPhone 6 sahibi olmak istiyorsanız  bu adresi kullanabilirsiniz.

     

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN