Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net

2000 TL – 3000 TL arası Xiaomi akıllı telefonlar

Ana sayfa / Akıllı Telefon

Bu yazıda Türkiye’den satın alabileceğiniz bazı Xiaomi telefonlar adına çeşitli bilgiler derledik. Bu bağlamda 2000 TL ile 3000 TL arası Xiaomi akıllı telefonlar için araştırmalar yapan ziyaretçilerimize kolaylık sağladık.

Bildiğiniz üzere son 10 gün içinde bataryası en çok dayanan telefonlar ile mobil oyunlar konusunda en iyi olan telefonlar hakkında özel bir yazı hazırlamıştık. Bu sefer ülkemizde oldukça sevilen Xiaomi telefonlarını mercek altına aldık ve en uygun fiyatlı modelleri inceledik.

Sizler için hazırladığımız bu listede 8 adet telefon bulunuyor. Birçok kullanıcının bütçe dostu olarak tanımladığı bu modeller hem mobil oyunlar için tercih ediliyor hem de uygun fiyatlı olmasından dolayı dikkat çekiyor.

Önemli not: Bazı modellerin fiyatları güncellenebilir veya ilgili modeller geçici bir süreliğine satıştan çekilebilir. Gerekli güncellemeler yapılacaktır.

Xiaomi Redmi Note 9 Pro vs Xiaomi Redmi Note 8 Pro

Xiaomi Note 9 Pro vs Xiaomi Note 8 Pro videosu ile hem Xiaomi Note 9 Pro özellikleri neler hem de Xiaomi Note 8 Pro özelliklerine bakıyoruz

2000 TL ile 3000 TL arası Xiaomi akıllı telefonlar: Mi Play

2018 yılının aralık ayında piyasaya sürülen Xiaomi Mi Play, mobil oyunlar ile vakit geçirmeyi sevenler için üretildi. Ekran büyüklüğü 5.84 inç olan bu modelde IPS LCD ekran paneli mevcut.

Ekran çözünürlüğü 1080 x 2280 olan bu 2 yıllık akıllı telefonun ağırlığı 150 gram. Kendisinin depolama alanı 256 GB’a kadar yükseltilebiliyor. Ayrıca Mi Play’in boyutları da şu şekilde: 147.8 x 71.9 x 7.8 mm.

Micro SD teknolojisini destekleyen bu mobil oyun telefonu, işletim sistemi konusunda Android 9.0 yazılımından güç alıyor. 3000 mAh’lik bir bataryadan beslenen Mi Play’de parmak izi okuyucusu bulunuyor.

4 GB RAM ve 64 GB depolama alanına sahip olan bu modelde toplam 3 adet kamera bulunuyor. Bu kameralardan iki tanesi arka tarafta yer alırken bir tanesi de ön tarafta yer alıyor.

Ayrıyeten bu cihazda MediaTek MT6765 (Helio P35) işlemcisinin bulunduğunu da belirtelim. Bu işlemcide 2.3 GHz hızında çalıştırılan 4 adet çekirdek ve 1.8 GHz hzında çalıştırılan 4 adet çekirdek olmak üzere toplam 8 adet çekirdek bulunuyor.

Bu çekirdekler, ARM Cortex-A53 mimarisini kullanıyor. Mi Play, oyunlar konusunda ihtiyaç duyduğu grafiksel gücü PowerVR GE8320 ünitesinden alıyor. Peki kendisinin kamera özellikleri nasıl?

Mi Play’in ana kamerası 12 Megapiksel çözünürlüğü eşliğinde hizmet veriyor.  Bu kamera, otomatik odaklama özelliği ile donatıldı. Ön kamerası 8 Megapiksel olan bu cihazın ikincil kamerası ise 2 Megapiksel çözünürlüğe sahip.

HDR, yüz algılama, yapay zekâ iyileştirici ve portre modu gibi kullanıcıların çok sevdiği özellikler bu telefonda mevcut. Buna ek olarak bu telefonda yer alan ve 3.5 mm kalınlığında olan bir ses çıkışı da kullanıcılara hizmet veriyor.

Ekran – gövde oranı yüzde 79.67 olan Mi Play’in ekranı Full HD teknolojisi tarafından destekleniyor. Piksel yoğunluğu 432 PPI olan bu akıllı telefon, çentikli ve çerçevesiz bir ekran ile birlikte raflardaki yerini aldı.

Xiaomi Mi Play fiyatı

Xiaomi Mi Play hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız aşağıda yer alan ve Hepsiburada.com için hazırlanan logoya tıklayabilirsiniz. Bu telefonu şu anda 2099 TL karşılığında satın alabilirsiniz.

20 Temmuz 2020 tarihli güncelleme: Şu anda bu modelin Xiaomi Türkiye garantili hâli Hepsiburada’da bulunmaktadır. Kendisinin fiyatı 2399 TL olarak güncellendi. Bağlantı adresi güncellenecektir.

Xiaomi Redmi Note 7

5 Mart 2019 tarihinde kullanıcıların beğenisine sunulan Xiaomi Redmi Note 7, bazı kullanıcılara göre tam bir fiyat – performans ürünü olarak hizmet veriyor. Ekran boyutu 6.3 inç olan bu akıllı telefonun ekran çözünürlüğü 2340 x 1080 piksel.

Redmi Note 7 için üretilen ekranda Full HD Plus teknolojisi mevcut. IPS LCD mimarisi ile üretilen bu ekran, 19.5:9 formatına göre tasarlandı. Ayrıca bu cihazın 3 GB RAM ve 32 GB dahili hafıza ile donatıldığını belirtelim.

4000 mAh’lik bir bataryadan beslenen Redmi Note 7, bir özçekim (selfie) kamerasına sahip. 13 Megapiksel çözünürlüğe sahip olan bu kameraya 2 adet kamera daha eşlik ediyor: 48 Megapiksel ana kamera ve 5 Megapiksel ikincil kamera.

Ağırlığı 186 gram olan bu cihazın depolama alanı 256 GB’a kadar yükseltilebiliyor. Ayrıca boyutları 159.2 x 75.2 x 8.1 mm olan bu cihaz, micro SD kart teknolojisini kullanabiliyor.

Hızlı şarj desteği ile dikkat çeken Xiaomi Redmi Note 7, kendi kutusundan Android 9.0 işletim sistemi ile birlikte çıkıyor. Portre modu, HDR özelliği, panoramik çekim modu, yüz tanıma sistemi, gece çekim desteği gibi kamera özellikleri de kullanıcıların hayatını renklendiriyor.

Hızlı şarj desteği sayesinde 2 saat içinde tamamen dolabilen bir batarya eşliğinde sunulan bu telefonun ekranı Corning Gorilla Glass 5 tarafından korunuyor. Suya ve toza karşı dayanıklı olan Redmi Note 7, çerçevesiz bir tasarıma sahip.

Bu telefona Qualcomm Snapdragon 660 işlemcisi güç veriyor. Bu işlemcide toplam 8 adet çekirdek bulunuyor. Bu çekirdeklerden 4 tanesi 2.2 GHz hızında çalıştırılıyor. Diğer dört tanesi ise 1.8 GHz hızı eşliğinde hizmet veriyor.

Daha önce ShiftDelete.Net tarafından incelenen bu telefon hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak istiyorsanız aşağıda yer alan bağlantı adresine tıklayabilirsiniz. Dilerseniz 1 yaşında olan Redmi Note 7 için biçilen fiyata bir göz atalım.

Redmi Note 7 inceleme!

Redmi Note 7 inceleme videosu ile karşınızdayız. Yakın zaman önce kutusundan çıkardığımız uygun fiyatlı Redmi Note 7 özellikleri neler? Bu videoda merak edilen her soruya yanıt veriyoruz. İyi seyirler...

Xiaomi Redmi Note 7 fiyatı

Aşağıda yer alan ve Hepsiburada.com için hazırlanan logoya tıkladığınızda 3 GB RAM ve 32 GB depolama alanına sahip olan Redmi Note 7 ile karşılacaksınız. Ayrıca kendisinin 4 GB RAM ve 6 GB RAM olmak üzere iki farklı modeli daha var.

Bu listede bünyesinde 64 GB depolama alanını barındıran modele de yer vermedik. Hatırlanacağı üzere RAM ve depolama alanı gibi özelliklerin artması demek, fiyatların artması anlamına geliyor. Size önerdiğimiz modelin fiyatı 2129 TL. 

20 Temmuz 2020 tarihli güncelleme: Şu anda bu modelin Xiaomi Türkiye garantili hâli Hepsiburada’da bulunmaktadır. Kendisinin fiyatı 2649 TL olarak güncellendi. Bağlantı adresi değiştirilecektir.

Xiaomi Redmi 8

9 Ekim 2019 tarihinde piyasaya sürülen Xiaomi Redmi 8, Xiaomi’nin amiral gemisi modelleri arasında yer alıyor. Ekran boyutu 6.2 inç olan bu cihaz, Gorilla Glass 5 tarafından korunuyor.

Bu ekranın 19:9 formatına göre üretildiği duyurulmuştu. IPS LCD yapısı ile dikkat çeken bu cihazın HD görüntü kalitesi eşliğinde hizmet verdiğini söyleyelim. Redmi 8, kendi kutusundan 720 x 1520 piksel ekran çözünürlüğü ile birlikte çıkıyor.

Boyutları 156.5 x 75.4 x 9.4 mm olan 1 yaşındaki bu telefon, 3.5 mm’lik kulaklık girişine sahip. Ağırlığı 188 gram olan Redmi 8 için üretilen kameralarda güzellik modu bulunuyor. Peki bu cihazın kameraları nasıl?

Kendisinin arkasında 2 adet kamera bulunuyor. Bu kameralardan bir tanesi 12 Megapiksel (ana kamera) çözünürlüğe sahip. Diğer kamera ise 2 Megapiksel çözünürlük eşliğinde ana kameraya eşlik ediyor.

Ön tarafa baktığımızda ise bizi 8 Megapiksel çözünürlüğe sahip olan bir özçekim kamerası karşılıyor. 5000 mAh’lik bir bataryadan beslenen bu cihaz, 18 W Quick Charge 3.0 desteği ile birlikte satışa sunuldu.

Ekran boyutu 6.26 inç olan Xiaomi Redmi 8, 3 GB RAM ve 32 GB depolama alanı ile donatıldı. 190 gram ağırlığındaki bu telefonun hafızası 1 TB’a kadar yükseltilebiliyor.

Micro SD desteğine sahip olan Redmi 8, Android 9.0 yazılımını kullanıyor. IPS LCD ekran mimarisi ile üretilen bu cihaz, gücünü Snapdragon 439 işlemcisinden alıyor. Bu işlemcinin özellikleri neler?

Bu işlemcide 2 adet 2.0 GHz hızında çalıştırılan çekirdek ve 6 adet 1.45 GHz hızında çalıştırılan çekirdek olmak üzere toplam 8 adet çekirdek bulunuyor. Daha önce ShiftDelete.Net tarafından incelenen bu telefon hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak istiyorsanız aşağıda yer alan bağlantı adresine tıklayabilirsiniz.

Redmi 8 ve Redmi Note 8 Pro ön inceleme

Redmi 8 ön inceleme ve Redmi Note 8 Pro ön inceleme videomuz ile yeni modellerin neler sunduğuna yakından bakıyoruz ve ilk izlenimlerimizi sizlerle paylaşıyoruz...

Xiaomi Redmi 8 fiyatı

Bu telefonun 2 adet varyantı mevcut. Size önerdiğimiz modelde, yukarıda da yazdığı üzere, 3 GB RAM ve 32 GB depolama alanı bulunuyor. Bu modelin fiyatı 2099 TL. Redmi Note 8 için piyasaya sürülen diğer model 4 GB RAM ve 64 GB depolama alanına sahip ancak kendisi şu an bu listede yer almıyor.

Xiaomi Redmi Note 8

29 Ağustos 2019 tarihinde tanıtılan Xiaomi Redmi Note 8’in ekranı camdan üretildi. Hatırlanacağı üzere bu ekranın büyüklüğü 6.3 inç olarak duyurulmuştu. Gücünü Snapdragon 665 işlemcisinden alan Redmi Note 8’te 5 adet kamera bulunuyor.

Size önerdiğimiz Redmi Note 8 modelinde 4 GB RAM ve 64 GB depolama alanı bulunuyor. Bu cihazın ön kamerası 13 Megapiksel çözünürlüğüne sahip. Arka tarafa baktığımızda ise bizi 4 adet kamera karşılıyor: 48 Megapiksel ana kamera, 8 Megapiksel geniş açılı kamera, 2 Megapiksel makro kamera ve 2 Megapiksel derinlik sensörü.

Bataryası 4000 mAh olan bu akıllı telefonun dahili hafızası 256 GB’a kadar yükseltilebiliyor. Ayrıca Redmi Note 8 ürününde parmak izi koruyucusu, çizilmez ekran ve suya dayanıklılık gibi hayat kurtaran özellikler de mevcut.

158 mm boya, 75.3 mm ene ve 8.4 mm kalınlığa sahip olan bu cihaz, 190 gram ağırlığında. Geniş ekran seven kullanıcılar için üretilen Redmi Note 8, 1080 x 2340 piksel çözünürlüğe sahip ve Full HD Plus teknolojisini destekliyor.

IPS LCD teknolojisi ile üretilen bu cihazın ekranı Corning Gorilla Glass 5 tarafından korunuyor. 1500:1 oranına sahip olan bu akıllı telefon, tüm videoları sinema kalitesinde izlemenizi sağlıyor.

Bu cihazın işlemcisi olan Snapdragon 665, bünyesinde 8 adet çekirdek barındırıyor. Bu çekirdeklerden 4 tanesi (Kryo 260) 2 GHz hızında çalıştırılıyor ve Cortex-A73 tabanından güç alıyor. Diğer 4 dört çekirdek (Kryo 260) ise 1.8 GHz hızında çalıştırılıyor ve Cortex-A53 tabanından besleniyor.

Kutusundan Android 9.0 ile birlikte çıkan Xiaomi Redmi Note 8, micro SD kart desteğine sahip. Ayrıca düşük SAR değeri ile de dikkat çeken ve henüz 1 yaşına girmeyen bu cihaz, ergonomik yapısı sayesinde birçok kullanıcının ilgisini çekiyor.

Daha önce ShiftDelete.Net tarafından incelenen bu telefon hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak istiyorsanız aşağıda yer alan bağlantı adresine tıklayabilirsiniz. Dilerseniz size kendisinin fiyatı hakkında bilgi verelim.

Xiaomi Redmi Note 8 alalım mı? (Video)

Xiaomi Redmi Note 8 inceleme ile hem Xiaomi Redmi Note 8 özellikleri neler anlatıyor ve nasıl bir deneyim elde ettik sizlerle paylaşıyoruz.

Xiaomi Redmi Note 8 fiyatı

Bu akıllı telefon için piyasa sürülen 5 farklı varyant mevcut: 3 GB RAM | 32 GB depolama alanı, 4 GB RAM | 64 GB depolama alanı, 6 GB RAM | 64 GB depolama alanı, 4 GB RAM | 128 GB depolama alanı ve 6 GB RAM | 128 GB depolama alanı.

Biz size 4 GB RAM ile 64 GB depolama alanına sahip olan modeli öneriyoruz. Bu modeli, Hepsiburada.com sayesinde, 2389 TL karşılığında satın alabilirsiniz. Kendisini satın almak için aşağıdaki imleke (logoya) tıklayınız.

Xiaomi Redmi Note 8 Pro

Xiaomi Redmi Note 8 ile birlikte aynı gün tanıtılan Pro modeli, Note 8’in abisi olarak görülüyor. 200 gram ağırlığında olan bu cihaz, 6.53 inç (Full HD Plus – IPS) büyüklüğünde olan bir ekran eşliğinde hizmet veriyor.

Ekran çözünürlüğü 1080 x 2340 piksel olan Redmi Note 8 Pro, kendi kutusundan Android 9.0 ile birlikte çıkıyor. Günümüzde Android 10 ile desteklenen bu akıllı telefon, micro SD kart desteğine sahip.

Boyutları 161.4 x 76.4 x 8.8 mm olan Çinli model, 4500 mAh’lik bir bataryadan besleniyor. Kendisinin ön tarafı Gorilla Glass 5 tarafından korunuyor. IPS LCD teknolojisi ile üretilen Xiaomi Redmi Note 8 Pro, gücünü 12 nm fabrikasyon süreci ile üretilen Mediatek Helio G90T işlemcisinden alıyor.

Mediatek Helio G90T işlemcisinde 2.05 GHz hızında çalıştırılan ve Cortex-A76 tabanından beslenen 2 adet çekirdek ile 2.0 GHz hızında çalıştırılan ve Cortex-A55 tabanından beslenen 6 adet çekirdek olmak üzere toplam 8 adet çekirdek mevcut.

Grafik tarafında Mali-G76 MC4 ünitesinden güç alan bu cihazın kamera özellikleri şu şekilde: 64 Megapiksel geniş açı kamera (f/1.9), 8 Megapiksel ultra geniş açı kamera (f/2.2), 2 Megapiksel makro kamera (f/2.4) ve 2 Megapiksel derinlik sensörü (f/2.4).

Özçekim kamerası 20 Megapiksel (f/2.0 – geniş açı) olan Redmi Note 8 Pro, arka kameraları ile şu standartlar eşliğinde video çekebiliyor: 4K@30fps, 1080p@30/60/120fps, 720p@960fps, gyro-EIS.

Ön taraftaki kamera ise video konusuda şu özelliklere sahip: 1080p@30fps. Bunların dışında bu cihazda parmak izi okuyucu ile 18 W hızlı şarj desteği bulunuyor. 6 GB RAM ile donatılan Redmi Note 8 Pro modeli adına 64 GB ve 128 GB olmak üzere 2 farklı depolama seçeneği hazırlandı.

Depolama alanı 256 GB’a kadar yükseltilebilen bu cihaz hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak istiyorsanız aşağıda bulunan bağlantı adresine tıklayabilirsiniz ve ilgili inceleme videosunu izleyebilirsiniz. 2000 ile 3000 TL arası Xiaomi akıllı telefonlar

Xiaomi Redmi Note 8 Pro inceleme

Sunduğu teknik özellikler ve uygun fiyatıyla herkesin merakla beklediği telefon Xiaomi Redmi Note 8 Pro inceleme videosuyla karşınızdayız. Özellikleri amiral gemilerine kafa tutan telefon gerçekte ne kadar iyi?

Xiaomi Redmi Note 8 Pro fiyatı

Bu listede bulunan Redmi Note 8 Pro modeli, 6 GB RAM ile 64 GB depolama alanına ev sahipliği yapıyor. Bu telefonu 2759 TL karşılığında satın alabilirsiniz. Satın alma işlemlerini başlatmak için aşağıdaki logoya tıklayabilirsiniz.

Xiaomi Redmi Note 9

6.53 inç büyüklüğündeki bir IPS LCD ekrana ev sahipliği yapan Xiaomi Redmi Note 9, Full HD Plus kalitesi ile karşımıza çıkıyor. Kendisinde 60 Hz ekran tazeleme hızı ve 395 PPI piksel yoğunluğu bulunuyor.

Bu modelin ekran – kasa oranı yüzde 83.22 olarak açıklanmıştı. Mali-G52 MC2 grafik işlemcisi ile donatılan Redmi Note 9, 5020 mAh’lik bir bataryadan besleniyor ve kutusundan Android 10 ile çıkıyor.

Makro çekim, seri çekim, PDAF, LDAF, dahili QR okuyucu, HDR ve portre modu gibi özelliklere sahip olan bu model, 30 FPS’de 1080p kalitesinde Full HD videolar çekebiliyor.

199 gram ağırlığında olan Redmi Note 9, 64 GB depolama alanı ve 3 GB RAM özellikleri ile raflardaki yerini aldı. Kendisinin depolama alanı micro SD kart desteği sayesinde 512 GB’a kadar yükseltilebiliyor.

Kullanıcılara ekran çözünürlüğü konusunda 1080 x 2340 formatını sunan bu modelde çözünürlüğü 13 Megapiksel (f/2.25) olan 1 özçekim (selfie) kamerası bulunuyor. Peki arka tarafta bulunan kameralar nasıl?

Cihazın arka tarafına baktığımızda bizi dört adet kamera karşılıyor: 48 Megapiksel ana kamera (f/1.79), 8 Megapiksel geniş açılı kamera (f/2.22), 2 Megapiksel makro kamera (f/2.4) ve 2 Megapiksel derinlik sensörü (f/2.4).

Xiaomi Redmi Note 9 fiyatı

Hepsiburada’dan satın alabileceğiniz bu akıllı telefonun fiyatı şu anda 2549 TL. Kendisi hakkında daha fazla bilgiye (işlemci, şarj, oyun performansı, ekran ölçüleri ve benzeri) ulaşmak adına sizler için hazırladığımız ve Redmi Note 9 ile Redmi Note 9 Pro modellerini analiz ettiğimiz videoyu izleyebilirsiniz.

Xiaomi Redmi Note 9 vs Xiaomi Redmi Note 9 Pro

Xiaomi Redmi Note 9 vs Xiaomi Redmi Note 9 Pro videosu ile karşınızdayız. Bu videomuzda her iki cihazın özelliklerine yakından bakıyoruz.

Xiaomi Redmi Note 9S

209 gram ağırlığı dikkat çeken bu model, 165.8 x 76.7 x 8.8 mm boyutlarına göre üretildi. Ekran boyutu 6.67 inç olan bu cihazın ekran çözünürlüğü 1080 x 2400. 9S modelinde bulunan kameraların performans nasıl?

OLED bir ekrana ev sahipliği yapan Redmi Note 9S, ön tarafında çözünürlüğü 16 Megapiksel olan bir özçekim kamerasına yer veriyor. Arka tarafa baktığımızda ise bizi 4 adet kamera karşılıyor: 48 Megapiksel ana kamera (f/1.79), 8 Megapiksel ultra geniş açılı kamera (f/2.2), 5 Megapiksel makro kamera (f/2.4) ve 2 Megapiksel derinlik sensörü (f/2.4).

64 GB depolama alanı ile donatılan Redmi Note 9S, 4 GB RAM özelliğine sahip. Full HD Plus çözünürlüğü ile kullanıcılara hizmet veren bu modelde Snapdragon 720G işlemcisi mevcut. Bu işlemci özellikle mobil oyunları sevenler için tasarlandı.

5020 mAh’lik bir bataryadan beslenen bu cihazın ekranı Gorilla Glass 5 ile korunuyor. Bunun dışında kendisinin işlemcisi, bataryası ve diğer teknik özellikleri hakkında daha fazla bilgi almak için aşağıdaki bağlantı adreslerine tıklayabilirsiniz.

Redmi Note 9S Türkiye fiyatı belli oldu

Xiaomi'nin alt markası Redmi, Note serisinin yeni üyelerini geçtiğimiz günlerde tanıttı. Redmi Note 9S fiyatı ve özellikleri resmiyet kazandı.

Xiaomi Redmi Note 9S fiyatı

Hepsiburada, Xiaomi Redmi Note 9S ürününü 2549 TL karşılığında satışa sundu. Dilerseniz, yukarıda da söylediğimiz gibi, bu cihazı satın almadan önce kendisi hakkında diğer bilgilere erişebilirsiniz.

2000 ile 3000 TL arası Xiaomi akıllı telefonlar: Xiaomi Mi A3 

Listemizin son telefonu olan Mi A3, yaklaşık 174 gram ağırlığı ve 6.01 inç ekranı ile dikkat çekiyor. 153.5 x 71.9 x 8.5 mm boyutlarına sahip olan bu cihazın ekran çözünürlüğü 720 x 1560 piksel.

Süper AMOLED ekranı ile hizmet veren Mi A3, micro SD kart desteğine sahip. Bu sayede kendisinin 64 GB’lık dahili hafızası 256 GB’a kadar yükseltilebiliyor. Kutusundan Android 9.0 Pie ile çıkan Mi A3 modelinin ön kamerası 32 Megapiksel çözünürlüğe sahip. Kendisinin arka tarafında ise 3 adet kamera bulunuyor: 48 Megapiksel, 8 Megapiksel ve 2 Megapiksel.

4000 mAh’lik bir bataryadan beslenen bu cihazda 4 GB RAM bulunuyor. Ekranında HD Plus özelliğine yer veren Xiaomi Mi A3 cihazının arka kameraları, “ultra geniş üçlü” olarak adlandırılıyor.

Snapdragon 665 işlemcisi tarafından desteklenen bu cihaz, grafik tarafındaki gücünü Adreno 610 grafik işlemcisinden alıyor. Snapdragon 665 işlemcisinde 2.0 GHz (4 adet) ve 1.7 GHz (4 adet) hızında çalıştırılan çekirdekler bulunuyor.

Kendisi hakkında daha fazla bilgi almak için aşağıdaki inceleme içeriğimizi inceleyebilirsiniz. Dilerseniz bu telefonun fiyatını verelim ve yazımızı burada noktalayalım. İlgili incelemede hem yazılı hem de videolu bir içerik bulunuyor.

Xiaomi Mi A3 inceleme! Ortalık karışacak!

2000 lira bütçeye sahip insanların ilk olarak akıllarına gelecek olan Xiaomi Mi A3 özellikleri neler bakıyoruz. Ekrandan parmak izi okuma ve 48 MP kamera ile merak edilen Xiaomi Mi A3 inceleme yayında!

Xiaomi Redmi Mi A3 fiyatı

Hepsiburada üzerinden satılan bu cihazın fiyatı 2773 TL olarak belirlendi.

Yorum Ekleyin