Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
Reklam
Reklam

2.000 TL ile neler alınabilir? Hepsi size hediye!

Ana sayfa / SDNTV

Daha önce hazırladığımız 500 TL ile neler alınabilir ve 1000 TL ile neler alınabilir videolarından sonra, işleri biraz daha büyütüyoruz. Bu kez 2.000 TL ile neler alınabilir videosuyla karşınızdayız. Ve bu ürünlerin hepsi size hediye!

Cebinizde 2.000 TL olsa ve bir teknoloji mağazasına girseniz neler alırdınız? Elbette herkesin istediği şey farklı ve bu farkları yansıtmak adına, Hakkı Alkan MediaMarkt mağazasına dalıyor. 2.000 TL‘lik bir sepet oluşturarak, sizelere birçok farklı teknoloji arasından güzel bir hediye paketi hazırlıyor.

Dubai’de elektronik fiyatları – iPhone XS Max ne kadar?

Dubai elektronik fiyatları üzerine hazırladığımız video ile, hem oradaki fiyatları değerlendirdik, hem de ülkemizdeki fiyatlarla karşılaştırdık. Bakalım fiyatlar orada nasıl, burada nasıl?

Reklam
Reklam

2.000 TL ile neler alınabilir?

2.000 TL bütçe ile aslında birçok farklı kategoriden bir sürü ürün alabilirsiniz. Biz de öyle yapıyoruz ve sizlere harika bir hediye sepeti oluşturuyoruz. Peki, bakalım Hakkı Alkan bu videoda neler almış? Yarışmanın şartlarını hemen videonun altındaki açıklamadan görebilir ve yarışmaya katılım sağlayabilirsiniz. İyi seyirler!

Yarışmaya nasıl katılacaksınız!

Yarışmaya katılmak düşündüğünüzden çok daha kolay. Instagram üzerinden paylaştığımız gönderinin altına (ki hemen aşağıya bu gönderiyi koyduk) iki arkadaşınızı etiketleyin ve ShiftDelete.Net ile MediaMarkt Türkiye‘nin Instagram hesaplarını takip edin. İşte bu kadar basit!

Önemli: Yarışmamız bir hafta sürecek ve kazananları sizlerle 7 Ocak Pazartesi günü yapacağımız canlı yayınla sizlere kazananları açıklayacağız.

 

Çekilişin kazananları belli oldu, kazanan kişilerle Instagram üzerinden iletişime geçeceğiz.

Kazananlar:

sadik_sen

aykurt_mehmet

mc.akarsu53

hamza_dogan58

ifurkandemirtas

ayseg3l

butsense

mertcan_gocoglu

burueren

suatguclu12

demirhancifci2

mahmutborazan

Yedekler:

mr_ekersss

muzaffer.mlc

m_nazlim_38

oguzhanolca1

alifurkancardaklii

Reklam
Reklam

Yorum Ekleyin


Reklam
Reklam