Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
Reklam
Reklam

20.000 TL’ye elektrikli scooter aldık!

Ana sayfa / SDNTV

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte hayatımıza giren elektrikli scooter furyası, yenilikçi firmalar sayesinde yep yeni bir boyut kazandı. Zero ve Kaboo markalarının Türkiye distribitörü olan Ecovolt’un mağazasını gezdik.

Türkiye’de olmayan müthiş teknoloji mağazası: B8ta

Teknoloji mağazası gezmek, pek çok teknoloji sever için bir tutkudur. Hakkı Alkan'ın ziyaret ettiği bu mağaza sizi büyüleyecek cinsten.

Her bütçeye uygun elektrikli scooter var: Ecovolt mağazasını gezdik

ShiftDelete YouTube kanalında farklı içerikler ile karşınıza çıkmaya devam ediyoruz. Bu videomuzda Ecovolt mağazasındaki elektrikli scooter modellerini inceledik. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve sizleri videomuz ile baş başa bırakalım.

Reklam
Reklam

Satılan ürünler hakkında detaylı bilgi için Ecovolt web sitesini ziyaret edin: https://bit.ly/3jQjA1y

Ecovolt bünyesinde hem yeni başlayanlar hem de deneyimli kullanıcılar için üretilen modeller mevcut. Maksimum gücü 1.100W olan Zero 9 modelini satın alarak 40 km/s saat hıza ulaşabilen ve 35 km menzile sahip bir elektrikli scooter sahibi olabilirsiniz.

Zero 10 ve Kaboo Skywalker 10C orta segment sayılabilecek elektrikli scooter modelleri arasında yer alıyor. 1.750W maksimum güç, 48 km/s maksimum hız ve 45km menzil ile karşımıza çıkan Zero 10 modeli, yokuş performansı konusunda beklentileri fazlasıyla karşılıyor. Kaboo Skywalker 10C modeli ise 1.400W maksimum güç, 50 km/s maksimum hız ve 55 km menzil ile kullanıcılara sunuluyor.

Üst segment model olan Zero 11X, çift elektrikli motora sahip. 5.600W maksimum güç sağlayabilen model, yokuş performansı konusunda oldukça iddialı. Zero 11X modeli, her ne kadar 95 km/s saat maksimum hıza ulaşabilse de kullanıcı güvenliği için bu değer 25km/s olarak sınırlandırıldı. Ortalam 100km menzile sahip olan model, aynı anda iki şarj aleti ile şarj imkanı sunuyor.

Zero 11X, 11 inç lastikleri ve gövdeden bağımsız süspansiyon teknolojisi sayesinde yüksek süratlerde de dinamik ve güvenli sürüş sağlıyor. Kaboo markasının üst segment modeli olan Wolf Warrior X ile off-road yapmak mümkün. Zero 11X’te de olduğu gibi çift motor ile karşımıza çıkan Wolf Warrior X, 3.900W maksimum güç üretebiliyor. 70 km/s hıza ulaşabilen model, sürücü güvenliği için yazılımsal olarak 25 km/s ile sınırlandırılmış.

Reklam
Reklam

Yorum Ekleyin


Reklam
Reklam