Reklam
    Reklam
    Donanım

    2010 Üçüncü Boyutun Yılı

    Dünya Kupası’nın üç boyutlu olarak yayınlanacağını daha önce size duyurmuştuk. Şimdiden, bu teknolojiye sahip televizyonları satın almaya başlayan Amerikalılar yeni bir sektöründe oluşmasını sağlıyor.

    İşin kârlılığını fark eden kablolu yayın şirketleri, ellerindeki spor yayınlarını da üçüncü boyuta geçirmeyi hedefliyor. 2010 özellikle Amerika için 3D yılı olarak geçecek dersek bu yanlış bir terim olmaz.

    Reklam
    Reklam


    Spor karşılaşmalarında 3D teknolojisine geçilmesi yeni bir dönemin başlangıcı

    Sadece spor yayınları 3D olmayacak

    USA Today gazetesinin bugün yayınladığı makaleye göre, Dünya Kupası maçları dışında, NBA ve Summer X Games‘da üçüncü boyuta ulaşacak spor dalları. Üstelik, spor karşılaşmaları Amerika’nın 3D macerası için sadece başlangıç.

    Reklam
    Reklam

    Ülkenin en büyük kablolu yayın şirketi olan Virgin önümüzdeki aylarda sürekli HD 3D yayın yapacak özel bir kanal kurmaya hazırlanıyor.

    Gördüğünüz gibi, ülkemiz kanalları daha tam olarak HD yayın desteği vermiyorken, TV dünyasındaki yeni moda üçüncü boyutta yayın yapmak oldu.

    :: Spor karşılaşmalarını 3D olarak izlemek sizce nasıl bir tecrübe olacak?

    Reklam
    Reklam

     

    Henüz yorum yok İlk Yorumu Yaz
    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    Yorum Yaz

    Mobil Versiyondan Çıkış Yap