Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
Reklam
Reklam

2014 Otomobillerin Yılı Olacak

Ana sayfa /

Herkes CES 2014 ve MWC 2014’ü merakla beklerken, otomobil sektöründen gelen yeni haberler bizleri oldukça heyecanlandırıyor. Teknolojinin ileri boyutlarda muazzam form kazanması, otomobillerin de teknolojik mühendislik ile üretilmesine zemin sağlıyor.

Mesela yeni Mercedes arabaları için konuşalım. Mercedes’in bu sene duyuracağı yeni modellerinde standart olarak kullanılması beklenen gece görüşü sistemi, otomobil konseptini tekrar şekillendiriyor. Android ve iOS işletim sistemine sahip arabaların üretilmesi bu işin bir diğer boyutu.

Reklam
Reklam

Hibrit ekonomiyle birleşecek

Elektrikli araçlar için henüz çok erken demiştik. Ancak hibrit motorlara resmen giriş yaptık. Avrupalı otomobil üreticileri bu sene piyasaya süreceği 35 farklı hibrid modeli son kullanıcıya göre tasarlıyor. Hem ucuz, hem de ekonomik sürüş ile birleşen bu otomobiller şimdiden en çok talebi alan arabalar arasında.

Aynı zamanda Türkiye’deki vatandaşları en çok ilgilendiren Mercedes’in yeni CLA modeli Avrupa’da 30.000 dolar fiyat etiketiyle pazara sunulacak. 355 beygir motor gücüne sahip yeni CLA, Audi ve BMW’den sonra son kullanıcıya daha cazip ve daha performanslı bir otomobil üretme politikasını üstleniyor.

:: 2014 yılında hangi arabayı almayı düşünüyorsunuz?

Reklam
Reklam

Yorum Ekleyin


Reklam
Reklam