Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
Reklam
Reklam

Güncelleme almayacak Galaxy modelleri!

Ana sayfa / Akıllı Telefon

Son günlerde Samsung cephesinde herkes Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus modellerine odaklanırken, şirket akıllı telefonları için yayınladığı güvenlik güncelleştirmeleri konusunda sessiz sedasız bir değişikliğe gitti.

Samsung Galaxy A8 2018 güvenlik güncellemesi!

Samsung, güvenlik güncellemeleriyle ilgili web sayfasını güncelledi. Samsung Galaxy A8 2018 ve bazı modeller güvenlik güncellemesi alacak.

Değişikliğin en dikkat çeken noktası ise şirketin üç akıllı telefon modeli için güncelleme desteğinin sonlandırılması oldu. Detaylara geçiş yapmadan kısa bir bilgi vermek gerekirse, yayınlanan güvenlik güncelleştirmeleri Android işletim sisteminde ve Samsung uygulamalarında tespit edilen açıkları gideriyor.

Reklam
Reklam

2016 serisi Galaxy A3, J1 ve J3 güncelleme listesinden çıkardı!

Bu kapsamda Samsung, Galaxy A3 (2016)Galaxy J1 (2016) ve Galaxy J3 (2016) modelleri için artık güvenlik güncelleştirmesi yayınlamayacak. İki yıl önce kullanıcılar ile buluşturulan bu akıllı telefonlar, giriş segmentinde yer alıyor.

Bununla birlikte yukarıda yer alan linkte detaylarını paylaştığımız gibi, Galaxy A8 (2018) modeli aylık güncelleme listesine alındı. Galaxy A8 Plus ( 2018 ) modelinin üç aylık listeye dahil edilmesi ise dikkat çeken diğer bir detay oldu.

Yeni bir Samsung akıllı telefon satın almadan önce buraya tıklayarak, cihazın güvenlik güncelleştirmelerini ne sıklıkla almakta olduğunu öğrenebilirsiniz.

:: Samsung’un güncelleştirme politikasında yaptığı değişiklik hakkında ne düşünüyorsunuz?

Reklam
Reklam

Yorum Ekleyin


Reklam
Reklam