Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
Reklam
Reklam

2017 yılının en heyecan verici teknolojileri (Vlog)

Ana sayfa / SDNTV

Vestel Kafe Vesto‘da gerçekleştirdiğimiz okur buluşmalarının üçüncüsünü Zorlu Center’daki Kafe Vesto’da yaptık. Bu güzel buluşmadaki konumuz ise 2017 yılının en heyecan verici teknolojileri oldu. Katılan okurlarımızın yorumları ile bu teknolojileri konuştuk. Peki sizin için en heyecan verici teknoloji ve teknolojiler hangileri?

2017 yılının en heyecan verici teknolojileri

2017 yılının en heyecan verici teknolojileri başlığı altında Kafe Vesto okur buluşmalarımızın üçüncüsünü gerçekleştirdik. Okurlarımızla geçirdiğimiz keyifli dakikaların ardından mikrofonu kendileri uzattık ve bu yıl onları en çok heyecanlandıran şeylerin ne olduğunu öğrendik.

Reklam
Reklam

Kafe Vesto’da neler var?

Vestel’in yeni kafe konsepti, Vestel’in en yeni teknolojik ürünleri görebileceğiniz, deneyimleyebileceğiniz, müşteri temsilcilerine soruları sorabileceğiniz ve satın alabileceğiniz, tüm bunları yaparken de bir kafe ortamında bir şeyler yiyip içebileceğiniz bir konsept.

Robotlar Hangi Meslekleri Bitirecek? (Vlog)

Kafe Vesto'da gerçekleştirdiğimiz okur buluşmalarının ikincisini Zorlu Center'daki Kafe Vesto'da yaptık. Konumuz ise robotlar hangi meslekleri bitirecek?

Biz de okurlarımızla hem en yeni ürünlere göz attık, hem de çay kahve eşliğinde sohbet ettik. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve sizi vLog ile baş başa bırakalım. İyi seyirler!

Reklam
Reklam

Yorum Ekleyin


Reklam
Reklam