Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net

2017 yılının en iyi oyunları!

Ana sayfa / SDNTV

2017 yılının en iyi 10 oyunu ile karşınızdayız. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi, bu yılda en iyi oyunları seçmek bizim için yine çok zor oldu. 2017 yılının en iyi oyunları büyük rekabetin sonunda sıralandılar.

2016 yılının en iyi oyunları!

2017 yılının en iyi oyunları – TOP 10

2017’nın en iyi bilgisayar oyunlarını listelerken inanın çok zorlandık. Geçtiğimiz yılın yıldızları da fena sayılmazdı ama Horizon: Zero Dawn, PUBG, Persona 5 ve daha nice kaliteli ve sağlam yapımla karşılaştık.

2017 yılının en iyi mobil oyunları!

2017 yılının en iyi mobil oyunları ile karşınızdayız. Bu yıl da sizin için hazırladığımız en iyi oyunlar listesindeki mobil oyunları seçerken çok zorlandık! İşte 2017'nin en iyi oyunları!

Listemizle ilgili birkaç minik uyarı yapmayı da ihmal etmeyelim. Öncelikle Listede Zelda: Breath of Wild ve Super Mario Odyssey gibi Nintendo çıkışlı yapımlar yok. Çünkü bu oyunlar ülkemizde resmi olarak satışa sunulmadılar. Ayrıca sadece AAA yapımlara değil, beğendimiz bağımsız oyunlara yer verdik.

2017 en iyi oyunları dediğiniz de az çok bizim listemizde bulunan bazı oyunlar aklınıza gelecektir. Biz bu TOP 10 listesini hazırlarken çok keyif aldık, umarız siz de en az bizim kadar keyif alırsınız.

Not: Elbette bir listede her insanı mutlu etmek mümkün değil. Eğer sizin listede göremediğiniz, ama 2017 yılının en iyi oyunlarından biri olduğunu düşündüğünüz yapımlar varsa, onları da es geçmeyin.

İyi seyirler.

:: Sizin 2017’de favori oyunlarınız hangileri oldu?

Yorum Ekleyin