Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net

2017 yılının en kötü ürünleri!

Ana sayfa / Haberler

Hepimizin bir an önce bitmesini beklediği 2017 yılının en kötü ürünleri listesini sizler için hazırladık! Bir çoğumuz için kötü geçen 2017 yılının ardından gelecek olan 2018 yılının hepimiz için güzel geçmesi dileğiyle diyerek listemize başlayalım.

2017’nin en kötü şifreleri belli oldu! Şaşırtmadı!

Yıl olmuş 2017, hala şifre diye 123456 kullanan var! Güvenliğinizi düşünüyorsanız bu şifreleri kullanmayın. İşte, 2017'nin en kötü şifreleri.

İşte 2017 yılının en kötü ürünleri

5) Juicero: 2016 yılında çıkmasına rağmen 2017 yılında bile en kötü ürünler listesine koyabileceğimiz Juicero, meyve sıkacağı olarak piyasaya sunulmuştu. Ancak ürüne tam olarak meyve sıkacağı da diyemeyiz çünkü çok pahalı bir fiyata raflardaki yerini almış olan bu cihazı kullanarak meyve sıkmanız zaten imkansız. Eğer meyve sıkmak istiyorsanız tanesi 4 dolar ile 10 dolar arasında değişen, şirketin özel olarak hazırladığı, yalnızca abonelik karşılığında verdiği özel meyve paketleri ile meyve sıkma işlemini gerçekleştirebiliyorsunuz. Yani tam bir para tuzağı!

İşte 2017 yılının en kötü ürünleri

 

4) LG Watch Style: İncelemeler sonucunda ortaya çıkan, pil ömrü gibi bir akıllı saatten beklenen en önemli özelliklerin çoğunu karşılayamayan Lg Watch Style, 24 saat çalışmayı bile başaramayarak bir çok kişiden negatif puanı hanesine yazdırdı.

İşte 2017 yılının en kötü ürünleri

 

3) Nissin’in Ramen çatalı:  Japonya’da Ramen yemeğinin yapımı oldukça önemli ve saygın bir yere sahiptir. Bunu fırsat bilen üretici ise yemeği daha pratik yapmalarını sağlayan bir çatal geliştirip bu ürüne 130 dolar gibi uçuk bir fiyat belirledi.

Henüz piyasaya çıkmamış olan üründen eğer 5000 adet ön sipariş gelirse satışa sunacaklarını duyuran firmanın ürünü, şimdiden duyan herkes tarafından en kötü ürünler listesine konmuştur.

İşte 2017 yılının en kötü ürünleri

 

2) Samsung’un Bixby ses asistanı: Samsung’un Galaxy S8+ üzerindeki yazılımlarından en güvendiklerinden biri olan Bixby, beklenen performansı veremeyerek tüketicilerin negatif yorumlarının hedefi oldu.

Çok fazla potansiyele sahip olan Bixby, beklenenin aksine sadece basit komutlara yanıt veren sıradan bir asistan haline gelerek listemize girmeyi başardı. Umarız 2018 yılında gelecek güncellemelerle bu listeden kendini çıkartmayı başarır.

İşte 2017 yılının en kötü ürünler!

1) Akıllı telefonlar için Hushme: Aslında işleyiş ve amaç bakımından oldukça mantıklı bir ürüne benzeyen Hushme neden listenin 1. sırasında? Çünkü bir çok kişi bu ürünü kullanmaktan çekiniyor. İşte insanların utanç duyduğu ürün.

Ağzımıza resimdeki şekilde koyduğumuz ürün utanç verici olduğu gerekçesi ile bir çok kişiden gelen negatif puanları hanesine yazmayı başardı.

:: Sizce 2017 yılının en kötü ürünleri neler?

Yorum Ekleyin