Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
Reklam
Reklam

2018 Dünya Kupası maçları nasıl takip edilir?

Ana sayfa / SDNTV

Rusya‘nın 5-0’lık Suudi Arabistan galibiyeti ile başlayan 2018 Dünya Kupası tüm hızıyla devam ediyor. Maçları ilk kez 4K farklıyla izlediğimiz bu özel turnuvada, sosyal medya ve akıllı telefonların desteğinden sonuna kadar yararlanıyoruz. Peki, 2018 Dünya Kupası maçları nasıl takip edilir? Takımların güncel durumları, gruplardaki puan sıralamaları ve tüm istatistiklere tek bir yerden ulaşabilir miyiz? 2018 FIFA World Cup Russia Resmi Uygulaması ile maçları takip etmek düşündüğünüzden çok daha kolay.

2018 Dünya Kupası maçları nasıl takip edilir?

2018 Dünya Kupasını 4K nasıl izlerim?

2018 Dünya Kupası TRT 4K üzerinden tamamen ücretsiz bir şekilde izlenebilecek. Dünya kupasını 4K nasıl izlerim diye merak ediyorsanız, sizler için harika bir içerik hazırladık.

Uygulama inanılmaz detaylı hazırlanmış ve sizden hiçbir ücret istenmiyor. Burada Dünya Kupası’na katılan 32 takımı anlık olarak takip edebilir ve en son haberleri anında öğrenebilirsiniz. Dünya Kupası kadroları, maçların canlı anlatımları, oyuncu ve takımların istatistikleri 2018 FIFA World Cup Russia ile tek bir çatı altında toplanıyor. İsterseniz vakit kaybetmeden bu güzel uygulamaya yakından bakalım. İyi seyirler.

Reklam
Reklam

Uygulamanın güzel yanlarından biri de hem takımlar hem de oyuncular için favorileri belirleme. Örneğin sizin Dünya Kupası favori takımınız Portekiz. Portekiz’i favori haline getirerek takım hakkında en son bilgilere anında sahip olabilirsiniz. Ayrıca maçlar sırasında atılan goller bildirim olarak telefonunuza gelir. Uygulamanın tek eksi yönüyse Türkçe dil desteğinin bulunamaması.

FIFA World Cup Russia Resmi Uygulaması iOS indir!

FIFA World Cup Russia Resmi Uygulaması Android indir!

Reklam
Reklam

Yorum Ekleyin


Reklam
Reklam