Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
Reklam
Reklam

2018 iPad Pro’nun tasarımı ortaya çıktı!

Ana sayfa / Tablet

Apple, 12 Eylül tarihinde Steve Jobs Theater’da gerçekleştirileceği etkinlikte üç yeni iPhone modelini tanıtacak. Ancak, netlik kazanmasa da, bazı kaynaklar bu etkinlikte tanıtılacak bir diğer ürünün 2018 iPad Pro olduğunu iddia ediyor.

Etkinliğe bir hafta kala ortaya çıkan CAD çizimleri heyecanı artırdı. Zira, ortaya çıkan iPad Pro 2018 görsellerinde ince çerçeveler dikkat çekerken, home tuşunun kaldırılması ile birlikte ön kısımda herhangi bir tuş yer kalmadı.

Yeni iPad 9.7 İnceleme – Daha Uygun Fiyata iPad Pro!

Apple'ın iPad Pro modellerine göre uygun fiyatlı ve Apple Pencil desteğiyle dikkat çeken yeni iPad 9.7 2018 inceleme videosuyla karşınızdayız. Bakalım yeni iPad 9.7 bizlere neler sunuyor?

Reklam
Reklam

2018 iPad Pro tasarımı ile dikkat çekiyor!

İlk olarak iPhone X ile hayatımıza giren bu tasarımda, cihazın kilidini açmak için Face ID teknolojisi kullanılacağı herkes tarafından tahmin edilebiliyor. Ancak, iPhone modellerinin aksine bu tablette herhangi bir çentiğe ihtiyaç duyulmuyor.

Tabletin rahat bir şekilde kullanılabilmesi için kenarlarda bir miktar çerçeve bırakılmak zorunda. Bu nedenle Face ID için gerekli olan donanımlar cihazın üst çerçevesine yerleştirilmiş durumda. Bunun yanı sıra anten çizgileri, arka tarafın iPhone 8 ile kullanıma sunulan camın aksine, metalden oluşacağını gösteriyor.

Akıllı konnektörün tabana yakın bir şekilde arka kısıma yerleştirildiği görülüyor. Bu durum cihazın klavye takıldığında dikey bir şekilde kullanılmak zorunda kalınacağı ihtimalini güçlendiriyor. Dikey kullanıma zorlama sebepleri ise yatay şekilde kamera konumu nedeniyle Face ID’nin düzgün çalışmama ihtimali.

Apple’ın yeni iPad Pro’yu bu etkinlikte tanıtıp tanıtmayacağını hep birlikte göreceğiz. Ancak, tanıtılmasa bile yıl sonuna kadar düzenlenecek olan başka bir etkinlikte cihazın resmiyet kazanacağını bilmenizi isteriz.

Reklam
Reklam

Yorum Ekleyin


Reklam
Reklam