Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net

Apple, iPhone X’te yaptığı hatayı tekrarlamayacak!

Ana sayfa / Akıllı Telefon

Bu yıl üç yeni iPhone modelini kullanıcılarla buluşturacak olan Apple, 2018 iPhone modellerinde sorun yaşamamak için bazı önlemler alıyor. Zira, geçen yıl üretimde yaşanan sorunlar nedeniyle iPhone X‘in çıkışı oldukça gecikmişti.

Apple’dan ucuz iPhone X sürprizi!

Apple'ın 2018'de tanıtacağı yeni iPhone'lar, şimdiye kadar ki en ucuz iPhone'lar arasında yer alacak. iPhone X ile yüzü bir türlü gülmeyen Apple, yeni telefonlarına fiyat ayarı çekecek. 

Bileşen sıkıntıları ile bir daha karşılaşmak istemeyen Apple, kısa bir süre içerisinde 2018 iPhone modelleri için deneme üretimine başlayacak. Bu sayede üretim sürecinde hiç bir sorun olmadığı kısa sürede güvence altına alınacak.

2018 iPhone modellerinin deneme üretimi erken başlayacak!

Küçük bir kıyaslama yapmak gerekirse, deneme üretimine geçtiğimiz yıl Temmuz ayında başlanmıştı. Apple normal şartlarda iPhone modellerinin seri üretimine, piyasaya çıkış tarihinden 1.5 ay önce başlayarak seri üretime geçiyor.

Ancak, Face ID‘de kullanılan sensörün temininde yaşanan sıkıntılar geçtiğimiz yıl iPhone X üretimini oldukça geciktirdi. iPhone X’in iPhone 8 ile birlikte piyasaya sürülmesi için en geç Temmuz ayı sonunda seri üretime başlanması gerekiyordu.

2018 iPhone modellerinin tamamının Face ID teknolojisine sahip olacağını göz önünde bulundurduğumuzda, Apple’ın deneme sürecini erkene alması oldukça yerinde bir karar. Bu yıl 5.85 inç, 6.45 inç OLED ekranlı ve 6.1 inç büyüklüğünde olmak üzere üç farklı iPhone modelinin kullanıcılarla buluşturulması bekleniyor.

::  Sizin yeni iPhone modellerinden sizin beklentileriniz neler?

Yorum Ekleyin