Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net

Yeni iPhone fiyatları çok can yakacak!

Ana sayfa / Akıllı Telefon

Bu yılın ikinci yarısında ve büyük ihtimalle Eylül ayı sonunda tanıtılacak olan 2018 iPhone fiyatları kullanıcıların oldukça canını sıkacak gibi gözüküyor. İşte beklenen iPhone 9, iPhone 9 Plus ve iPhone X (2018) fiyatları.

Yeni iPhone için Geekbench testi ortaya çıktı

Apple'ın sırada tanıtacağı ve merakla beklenen iPhone modeli hakkında söylentiler her geçen gün artarken, yeni iPhone Geekbench testi de ortaya çıktı. iPhone 11 mi geliyor?

2018 iPhone fiyatları ne kadar olacak?

Bu yıl tanıtılacak tüm iPhone modellerinin ekran çıkıntısı ile geleceğine kesin gözüyle bakılıyor. Ayrıca, Touch ID yerine Face ID doğrulama sisteminin tüm modellerde yer alma ihtimali yüksek. Cihazların hangi isimlerle geleceği ise belirsizken, kendilerini şimdilik iPhone 9, iPhone 9 Plus ve iPhone X (2018) veya iPhone XI olarak anmakla yetiniyoruz. Peki, bu cihazların birbirlerinden farkları ve fiyatları nasıl olacak?

Öncelikle isterseniz iPhone 9 ile başlayalım. Üç modelin en uygun fiyatlısı olarak karşımıza çıkması beklenilen üründe 6.1 inç LCD ekran sunulacağı söyleniyor. Tek arka kamera sebebiyle portre modu desteği de bu üründe beklenmiyor. Cihazın fiyatının ise iPhone 8 ile aynı şekilde 700 dolar olma ihtimaline sıcak bakıldığını belirtelim. Ayrıca, bu modelin iPhone 5C gibi gri, beyaz, mavi, kırmızı ve turuncu renk seçenekleri ile gelebileceği de söylentiler arasında.

iPhone 9 Plus ise 6.5 inç AMOLED ekran ile yeni iPhone modellerinin en büyüğü olacak. En gelişmiş ve en yüksek performansı sunacak model olabileceği tahmin edilen cihazın bununla orantılı olarak 1,000 dolar fiyat etiketi ile geleceği düşünülüyor.

iPhone X (2018) veya iPhone XI modelinin ise güncellenmiş donanımı ve birkaç yeni özellik ile gelirken fiyatından 100 dolar kaybedeceği söyleniyor. Bu anlamda cihaz için Apple tarafından 900 dolar fiyat biçileceği söyleniyor.

Yeni iPhone modelleri kılıflarıyla görüntülendi!

Geçtiğimiz yıla damgasını vuran iPhone X'un ardından bu yılın en çok merak edilen sorusu yeni iPhone modellerinin nasıl olacağı yönünde. Bakalım iPhone X Plus ve iPhone 9 nasıl olacak?

Yeni modeller sonrasında iPhone 8 Plus fiyatının 700 dolar, iPhone 8 fiyatının 600 dolar, iPhone 7 Plus fiyatının 570 dolar, iPhone 7 fiyatının 450 dolar ve iPhone SE fiyatının ise 350 dolar olarak güncelleneceği de iddialar arasında.

Ülkemizde tüm bu fiyatların döviz kuru ve vergiler sonrasında ciddi anlamda yüksek olacağını da şimdiden söyleyebiliriz.

Yorum Ekleyin