Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net

2018 iPhone modelleri başarılı olabilecek mi?

Ana sayfa / Haberler

Merakla beklenen 2018 iPhone modelleri hakkında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Yeni modelleriyle yeniden yükselişe geçmeyi hedefleyen Apple çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 9to5Mac tarafından yapılan analize göre, yeni iPhone modelleri çıkışından ardındaki 12 ila 18 ay içersinde rekor satış rakamlarına ulaşabileceğini belirtildi.

2018 iPhone modelleri başarılı olabilecek mi?

LG V40 tasarımı nasıl olacak?

LG V40 hakkında yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Gelen detaylar ile birlikte yeni amiral gemisinin tasarımı da gün yüzüne çıktı.

Kullanıcıların karşısına üç yeni iPhone modeli ile çıkacak olan Apple, sunacağı yeniliklerle ön plana çıkmayı hedefliyor. Geçtiğimiz yıl bir türlü istediği rakamlara ulaşamayan teknoloji şirketi, yeni telefonlarıyla bu başarısızlığını geride bırakmak istiyor.

Yapılan analize göre yeni iPhone modelleri çıkışından bir yıl sonra yaklaşık 350 milyon adet kullanıcıya satılacağı tahmin ediliyor. Şimdiden birçok kullanıcı tarafından merak beklenen yeni amiral gemileri, yeniliklerle karşımıza çıkacak.

Analizin devamında ise 100 milyon iPhone kullanıcısının sadece 60-70 milyonunun yeni model iPhone modellerine geçiş yaptığını belirten Apple, bu yıl rakamları daha üst seviyeye taşıyacaklarının da altını çizdi. Bildiğiniz üzere Apple, Eylül’ün ikinci haftasından düzenleyeceği etkinlik ile üç yeni iPhone modelini duyuracak.

Yeni model, 6.1 inç ekran boyutunda LCD ekrana sahip olacak. iPhone X Plus modelinde ise 6.5 inç‘lik OLED ekran paneli kullanıcıları kullanıcıları karşılayacak. Diğer detaylara bakacak olursak, iPhone 9da tek arka kamera bulanacak. iPhone X modelleri de önceki yıl olduğu gibi dikey şekilde konumlandırılmış çift kamera kurulumuyla gelecek.

Bunların dışında üç yeni iPhone modelinde de Face ID teknolojisi yer alacak. Henüz gündemde olan söylentiler hakkında Apple yetkilileri resmi bir açıklama yapmadı. Peki, siz yeni iPhone modelleri hakkında ne düşünüyorsunuz. Değerli düşüncelerinizi yorum kısmından aktarabilirsiniz.

Yorum Ekleyin