Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
Reklam
Reklam

2018 Macbook Pro için yeni güncelleme yayınlandı!

Ana sayfa / Taşınabilir Bilgisayar

Apple’ın performansı ile göz dolduran, ancak en üst seviye donanımı almak istediğinizde 41000 TL‘ye ulaşan fiyatı ile adeta cep yakan 2018 Macbook Pro modelleri ısınma sorunu ve buna bağlı performans düşüşü ile gündeme gelmişti.

2018 MacBook Pro modelleri duyuruldu!

Apple tarafından yeni MacBook Pro dizüstü bilgisayar modellerinin duyurusu gerçekleştirilmiş durumda. Peki, 13 inç ve 15 inç seçeneklerine sahip 2018 MacBook Pro özellikleri ve fiyatı ne?

Apple ise yayınladığı firmware güncellemesi ile kısa süre içerisinde bu sorunu çözdü. Teknoloji devi 2018 Macbook Pro için yeni bir güncelleme daha yayınladı.

Reklam
Reklam

2018 Macbook Pro yeni güncelleme aldı!

Maalesef, Apple güvenlik güncellemeleri sayfasında değişiklikler hakkında herhangi bir bilgi vermiyor. Ancak, 2018 Macbook Pro sahipleri buraya tıklarak, 1.3 GB boyutundaki disk imaj dosyasını indirerek cihazlarına yükleyebilirler.

Görünüşe göre Apple, oldukça güçlü donanımlara yer verdiği yeni Macbook Pro modellerini yazılımsal güncellemeler ile çok daha iyi hale getirmek istiyor.

13 inçlik modellerde dört çekirdekli işlemciler ile güçlendiren şirket, 15 inçlik modelde ise 6 çekirdekli Core i9 işlemci ile performansı zirveye taşıdı. Ayrıca, 15 inçlik model ile kullanıcılara 32 GB RAM ve 4 TB SSD seçeneği sunuluyor.

Reklam
Reklam

Yorum Ekleyin


Reklam
Reklam