Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
Reklam
Reklam

2018 oyunları üzerine dolu dolu oyun sohbeti (VİDEO)

Ana sayfa / SDNTV

2018 oyunları için hepimiz oldukça heyecanlıyız. Uzun yıllar beklediğimiz yapımlar birer birer sahne alacaklar. God of War, Detroit: Become Human ve Red Dead Redemption 2 gibi oyunlar en çok merak ettiğimiz yapımların başında geliyorlar. Biz de konuğumuz Enis Kirazoğlu ile bu oyunları ve tek kişilik oyunların geleceğini konuştuk.

Hile yaparken rezil olan oyuncular!

Oyunlarda hile yapıp, bu yaptıkları yanına kar kalan oyunculardan sıkıldınız mı? Hile yaparken yakalanıp, herkesin gözü önünde rezil edilen oyuncuları sizler için bir araya getirdik! iyi seyirler.

2018 yılında çıkacak oyunlardan neler bekliyoruz?

Aslında 2018 oyunları söz konusu olduğunda listemiz hayli kabarık. Sadece PlayStation tarafında God of War, Detroit: Become Human ve Days Gone gibi çok beklenen yapımlar var. Diğer taraftan Rockstar uzun yıllar beklenen Red Dead Redemption 2’yi bizlere kazandıracak. Sea of Thieves, Far Cry 5, State of Decay 2 ve daha nice beklenen yapım da bizlerle olacak. Üstelik bu yıl, 2017’nin multiplayer oyun cümbüşüne inat edercesine harika tek kişilik oyunlar birer birer piyasaya sürülecekler. Özellikle çevrimiçi oyunları tercih etmeyen oyuncular için iyi bir oyun yılı olacağını şimdiden tahmin edebiliyoruz.

Reklam
Reklam

Far Cry 5 inceleme – Devasa bir açık dünya!

Uzun zamandır merakla beklenen Far Cry 5 inceleme ile karşınızdayız. Far Cry 5 çıkış tarihi, Far Cry 5 PC sistem gereksinimleri ve bilmek isteyebileceğiniz diğer her şey özel içeriğimizde sizi bekliyor!

2017 oyunlar?ı arasında da sağlam tek kişilik senaryolar vardı ama PUBG ile başlayan Battle Royale damgası diğer her şeyi silip süpürdü. Nintendo tarafında son derece güzel yapımlar oyunlarla buluşmuş olsa da, Nintendo ülkemizde resmi olarak bulunmadığı için kitlesi oldukça sınırlı olarak kaldı.

O zaman sözü uzatmayalım ve sizleri bu keyifli oyun sohbetimiz ile baş başa bırakalım. İyi seyirler.

:: 2018 yılında çıkacak oyunlardan en dikkatinizi çeken hangisi?

Reklam
Reklam

Yorum Ekleyin


Reklam
Reklam