Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net

Pixel 3’ün bazı arayüz görselleri ortaya çıktı!

Ana sayfa / Akıllı Telefon

8 Mayıs ile 10 Mayıs arasında düzenlenecek olan Google I/O 2018 etkinliğinde yeni Pixel modeli olacak Pixel 3 ailesini tanıtmaya hazırlanan Google’ın, saf android deneyimini yaşatan Pixel arayüzü de yenilenme aşamasında. İlk defa Pixel 3 serisi akıllı telefon modellerinde göreceğimiz bu arayüzden ilk detay ve görseller de ortaya çıktı.

Pixel 3’ten beklentiler neler?

En son geçen yıl amiral gemisi Pixel 2 serisiyle karşımıza çıkan Google, 2018 yılında da Pixel 3 serisi ile karşımızda çıkmaya hazırlanıyor. Peki Pixel 3'ten beklentiler neler?

Yeni Pixel arayüzü, önceki kullanıcı arayüzüne göre çok farklı olmayacak

XDA’dan ortaya çıkarılan görsellere göre yenilenmiş Pixel arayüzünde bazı uygulama ikonları da değişecek. Bu uygulamalardan şimdilik görünenleri şu şekilde: Ayarlar, Telefon, Mesajlar ve Kamera uygulaması. Bunun yanı sıra saf Android‘teki, Google arama bölümünde bulunan mikrofon butonu da, arama çubuğundan ayrılarak ayrı bir butonmuş gibi gösterilmiş.

Eski-yeni (Alttan-aşağı)

Google’ın yeni arayüzü hakkındaki detaylar şimdilik bu kadar. İlerleyen günlerde bu arayüzün tamamen ortaya çıkacağı tahmin ediliyor. Zaten yaklaşık 1 ay sonra düzenlenecek etkinlikte Google, Pixel 3’ün yanında bu arayüzünü de gösterecek. Bu arayüzün daha sonra Pixel 2 ailesine de geleceği yüksek ihtimaller arasında yer alıyor.

:: Google’ın yeni Pixel arayüzünü şimdilik ortaya çıkan görselleriyle nasıl buldunuz?

Yorum Ekleyin