Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net

2018 Sony Xperia modelleri böyle görünebilir!

Ana sayfa / Mobil

2018 Sony Xperia modelleri nasıl görünecek? Bildiğiniz gibi uzun süredir akıllı telefon dünyasında bir çerçevesiz furyası yaşanıyor. Sony ise diğer firmaların aksine henüz bu yönde bir cihaz duyurmuş değil. Ancak dedikodular, önümüzdeki MWC 2018 etkinliğinde şirket yeni tasarım hatlarına sahip telefonlarını duyuracağı yönünde.

Sony Xperia XZ1 için güzel indirim!

Sony Xperia XZ1 için güzel bir indirim haberi geldi. Geçtiğimiz günlerde 2999 TL'ye satışa çıkan ürün, şu anda çok daha uygun fiyata satın alınabiliyor.

2018 Sony Xperia modelleri için iki farklı tasarım!

Gürcistan web sitesi Vortex.ge, önümüzdeki yıl duyurulacağını belirttiği iki yeni Xperia telefonunun tasarımını açığa çıkardı.

Fotoğrafta daha az oval ve daha parlak olan modelin amiral gemisi model olduğu belirtiliyor. Ön tarafta stereo hoparlör, çift arka kamera, 4K çözünürlüklü ekran, 6 GB RAM, 128 GB depolama alanı ve Qualcomm‘un en yeni işlemcisi Snapdragon 845 bu telefonun başlıca özellikleri olacak.

Öte yandan daha oval hatlara sahip diğer modelde ilk göze çarpan fark parmak izi sensörünün arka tarafta yer alması. Bildiğiniz gibi Sony uzun zamandır baş parmağın geldiği yan tarafta bu sensörü kullanıyor. Henüz bu modelle ilgili teknik detaylar bilinmiyor olsa da her iki tarafta stereo hoparlörün aynı şekilde yer aldığını belirtelim.

Bakalım bu iddialara doğru çıkacak ve Sony’nin yeni akıllı telefon modelleri bu tasarımla mı gelecek.

:: Sizce ortaya çıkan bu tasarımlar doğru mu? Bu tasarımları beğendiniz mi?

Yorum Ekleyin