Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net

2018 yılının en iyi Android uygulamaları!

Ana sayfa / Android Uygulamaları

2018 yılının en iyi Android uygulamaları ile karşınızdayız. Bu hafta hazırlamış olduğumuz liste ile birlikte, Google Play Store üzerinden yılın uygulaması seçilen en iyi 5 uygulamayı siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. İşte karşınızda, 2018 yılının en iyi Android uygulamaları!

2018 yılının en iyi mobil oyunları!

2018 yılının en iyi mobil oyunları ile karşınızdayız. Bu kez 2018 yılına genel bir bakış atıyor ve ön plana çıkan yapımları değerlendiriyoruz.

2018 yılının en iyi Android Uygulamaları!

ShiftDelete.Net ekibi olarak sizler için bu yıla damgasını vurmuş ve Google Play Store tarafınca ödüle layık görülmüş, başarılı Android uygulamalarını bir araya getirdik.

Söz konusu bu listemizde, 2018 yılında oldukça önemli başarıla imza atmış ve herkesin beğenisi toplamış Android uygulamaları yer alıyor. Ayrıca konumuza başlamadan önce, hemen aşağıdan ”2018 yılının en iyi mobil oyunları” videosunu da izleyebilirsiniz.

Vimage

2018 yılının en eğlenceli Android uygulaması ödülüne layık görülen Vimage ile birlikte birbirinden harika sinemagraflar oluşturabilirsiniz.

Google Play Store üzerinden ücretsiz olarak indirebileceğiniz Vimage uygulaması sayesinde, fotoğraflarınıza öğeler ve hareketli efektler ekleyebilirsiniz.

:: Vimage Android indir!

Mimo 

Kodlama öğrenme programı olan Mimo, kodlama ile ilgili önemli terimleri rahatlıkla aklınızda tutmanıza yardımcı oluyor.

”Hareket halindeyken kod yazmayı öğrenin” sloganıyla  2018’e damgasını vuran Mimo, bildiğiniz üzere 2018 yılının en iyi kişisel gelişim uygulaması olarak Google Play Store tarafından ödüle layık görülmüştü

Oldukça basit arayüzüyle ön plana çıkan Mimo sayesinde, en kolay şekilde yazılım dünyasına ait neredeyse bütün işlemleri tek bir platform üzerinden,  HTML, CSS, Javascript, Cyber Security, SQL, Pyhton, Ruby, C#, C++, Java, Git, iOS, Swift. gibi programlama dillerini rahatlıkla öğrenebilirsiniz.

:: Mimo Android indir!

Gorogoa 

Google Play Store tarafından, 2018’in en yenilikçi mobil oyunu olarak seçilen Gorogoa etkileyici ve eşi benzeri olmayan oyun yapısıyla ön plana çıkıyor.

Birbirinden zor resimsi bulmacalar işle birlikte sizleri saatlerce telefon başına bağlayacak olan Goroga hem düşündürüyor, hem de eğlendiriyor.

:: Gorogoa Android indir!

Unfold 

2018 yılının en iyi gizemli hazine uygulaması olarak seçilen Unfold ile birlikte birbirinden harika Instagram Hikayeleri oluşturabilirsiniz.

Her ne kadar uygulamalar paylaşılan hikayelerde çeşitli filtreler sunsa da Unfoldisimli uygulama olaya tamamen bir profesyonel bakış açısı getirdi.

Esasında uzun zamandır piyasada olan uygulama, son dönemde ünlüler tarafında da kullanılmasıyla popülerliğini arttırdı. Uygulamanın ücretsizsürümünde 25 farklı şablon ve 5 farklı yazı tipi sunulurken bu sayede çok daha başarı hikayeler oluşturabiliyorsunuz.

:: Unfold Android indir!

Drops : 31 yeni dil öğren 

Gelelim, 2018 yılının en iyi Android uygulamasına. Bu yıl Google Play Store tarafınca yılın uygulaması olarak seçilen Drops, dil öğrenmeyi oldukça eğlenceli ve basit bir hale getiriyor.

Play Store üzerinden alışagelmiş diğer dil öğrenme uygulamalarına kıyasla oldukça farklı bir yapıya sahip olan Drops uygulaması ile birlikte hem öğrenin hem de eğlenin.

:: Drops Android indir!

 

2018 yılının en iyi Android Uygulamaları!

Koskoca 365 günü geride bırakmamıza sayılı günler kaldı. Bu liste ile birlikte 2018’in ön çıkan 5 uygulamasını sizler için bir araya getirmiş olsak da ayrıca hemen aşağıdaki listeden bu yıl ödüle layık görülen uygulamaları da inceleyebilirsiniz.

En İyi Android Uygulamalar!

– En İyi Uygulama – Drops: 31 yeni dil öğren

– En İyi Mobil Oyun – PUBG Mobile

– Halkın Favori Uygulaması Spotify 

 2018’in En Eğlenceli Mobil Oyunları

– The Sims
– Orbia: Dokun ve Rahatla
– Faraway 3: Arctic Escape
– Dream Walker

En İyi 5 Film

– Black Panther
– Avengers: Infinity War
– Thor: Ragnarok
– Jumanji: Welcome to the Jungle
– Deadpool 2

En İyi 5 Kitap

– Fire and Fury by Michael Wolff
– The Outsider by Stephen King
– Fear by Bob Woodward
– 12 Rules for Life by Jordan B. Peterson
– Girl, Wash Your Face by Rachel Hollis

En İyi TV Programı

– The Walking Dead
– Riverdale
– The Big Bang Theory
– The Flash
– PAW Patrol

Yılın en iyi günlük yardımcı uygulamaları

– Tasty
– Canva
– Daylio
– Pedometre
– Facetune

Yılın en eğlenceli uygulamaları

– Vimage
– No Draw
– TikTok
– Drum Pads
– IGTV

Yorum Ekleyin