Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net

2018 yılının en kötü oyunları! – VİDEO

Ana sayfa / SDNTV

Yılın sonra ermesiyle birlikte oyun listeleri de popüler olmaya başladı. 2018 yılın en iyi oyunları hakkında birçok özel ödül töreni düzenlenirken, biz de 2018 yılının en kötü oyunlarını derleyelim dedik.

2018 yılının en iyi mobil oyunları!

2018 yılının en iyi mobil oyunları ile karşınızdayız. Bu kez 2018 yılına genel bir bakış atıyor ve ön plana çıkan yapımları değerlendiriyoruz.

2018 yılının en kötü oyunları!

2018 yılında inanılmaz iyi oyunlar piyasaya sürülmüş olsa da, bir o kadar da kötü oyun bizleri karşıladı. Bu oyunlardan bazıları büyük yapımcılar, bazıları Kickstarter projeleri olarak görünse de, ortak kader hiç değişmedi. Hepsi birbirinden kötü ve başarısız yapımlar oldular.

En kötü oyunları belirlerken kişisel fikirlerimizi çok fazla katmadan, dünya çapındaki ortalama kullanıcı ve inceleme puanlarını baz aldık. İyi seyirler!

LİSTENİN SIRALI HALİNE SONRAKİ SAYFALARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ

1 – The Quiet Man

29 puanla sonuncu. Küçük yapımcılardan böyle işler beklenebilir ama Square Enix’in böyle bir oyuna destek çıkması oldukça şaşırtıcı oldu.

2 – Wild West Online

29 Puan aldı. Red Dead Redemption 2 ne kadar iyiyse bu da o kadar berbat, amaçsız ve gereksiz bir oyun. Bu kadarını bilmeniz yeterli.

3 – Gene Rain

32 puan aldı. Üçüncü şahıs siper mekaniklerine dayanan bir shooter oyunu. Feri gitmiş grafikler, anlamsız ve anlaşılmaz hikaye anlatımı ve sinir bozucu gameplay’i ile bu listede olmayı hak ediyor.

4 – Agony

34 puan aldı. Çok büyük umutlar ve dikkat çeken konseptine ramen, gerek tartışmalı sahneleri, gerekse anlamsız cinsel içeriği Agony’nin çok eleştirilmesine neden oldu. Bir de işin Kickstarter tarafı var.

5 – Past Cure

34 Puan aldı. Phantom 8’in yarı deli kahramanına odaklanan bu oyun, eleştirmenler ve oyuncular tarafından yerden yere vurulmakla kalmadı, aynı zamanda varoluş amacı sorgulandı.

6 – Super Seducer: How to Talk to Girls

35 Puan aldı. Dünyanın en gerçekçi ayartma simülasyonu adı altında pazarlanması bile yeterince tepki çekti. Kadınları ayartma konusunda bir guru haline gelen baş karakterimiz anlamsızlığıyla kötüler arasında yerini aldı.

7 – One Piece: Grand Cruise

35 puan aldı. Bir On Piece hayranı olarak “Keşke bu oyun hiç yapılmasaydı.” demekten başka çarem yok. Hem içerik hem de kalite söz konusu olduğunda fena çuvallayan oyunlar arasında.

8 – Hollow

36 puan aldı. Yavaş, bug’lı ve keyifsiz oynanışıyla bir uzay korku oyunu olması gerekirken, Switch sahiplerinin uyuyakalmasına neden oldu. Uzayda geçen korku oyunu arıyorsanız Alien’ı bir kez daha bitirin olsun, bitsin.

9 – Metal Gear Survive

Koskoca Metal Gear efsanesinin geldiği son nokta. 60 puan aldı.

10 – Fallout 76

Fallout 76 hakkında zaten bir videomuz bulunuyor. Bu bitmemiş, garip oyun hakkındaki fikirlerimizi oradan öğrenebilirsiniz.

Yorum Ekleyin