Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net

2019 BMW 3 Serisi için tanıtım videosu yayınlandı!

Ana sayfa / Otomobil

Şirket yetkilileri bugün 2019 BMW 3 Serisi için ilginç bir tanıtım videosu yayınladı. Yayınlanan tanıtım videosunda yeni BMW 3 Serisi‘nin nasıl görüneceği ile ilgili önemli detaylara da yer veriliyor.

2019 Volvo V60 Cross Country tanıtıldı!

Yetkililer, 2019 Volvo V60 Cross Country'ın özelliklerini ve görsellerini sürücüler ile paylaştı. Volvo'nun yeni aracında sürücüleri neler bekliyor, gelin hep beraber yakından bakalım.

2019 BMW 3 Serisi gümbür gümbür geliyor!

Otomobil devi BMW önümüzdeki hafta düzenlenecek olan Paris Otomobil Fuarı‘nda 2019 BMW 3 Serisi’ni gün yüzüne çıkartacak.

Otomobil fuarında ortaya çıkacak olan yeni BMW modellerinin tasarımı ve yapım aşaması hakkında bir takım ipuçlarının verildiği tanıtım videosu bugün şirket yetkilileri tarafından yayınlandı.

Tanıtım videosunda da göreceğiniz gibi BMW’nin ana tasarım hatlarının yeni seri ile birlikte güncelleneceğine şahit olmaktayız. BMW’nin alışılan tasarımında önemli değişikliklere gidecek olan şirket, yeni tasarım anlayışıyla sürücüleri kendine hayran bıraktırmayı hedefliyor.

Tanıtım videosuyla birlikte birçok detayı da gün yüzüne çıkartan BWM, 3 Serisi’nin dijital gösterge ekran tasarımını baştan aşağıya yenilediğini de gözlemlemekteyiz. Kullanıcılara sunulacak olan 10.3 inçlik gösterge ekranıyla birlikte kullanıcılar araç ile ilgili birçok bilgiyi yenilenen ekran paneli üzerinden takip edebilecekler.

Göze çarpan bir diğer değişim ise farlarda ve stoplarda yaşanmakta. Yeniden tasarlanan 3 Serisi’nin farları 7 Serisi’nin farlarına olan benzerlikte oldukça dikkat çekiyor. Yeni far tasarımı 3 Serine bambaşka bir hava katacağını da rahatlıkla söyleyebiliriz.

Önümüzdeki hafta Paris Otomobil Fuarı‘nda lanse edilecek olan modeller hakkındaki tüm gelişmeleri ShiftDelete.Net üzerinden takip edebilirsiniz.  Son olarak ise aşağıdan yayınlanan yeni tanıtım videosunu izleyebilirsiniz. İyi seyirler…

Yorum Ekleyin