Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net

2019 BMW satışları ne durumda?

Ana sayfa / Otomobil

Ülkemizde de oldukça sevilen bir otomobil markası olan BMW, satış rakamlarını açıkladı. 2019 BMW satışları bir önceki yılın aynı dönemine göre artış gösterdi. Açıklanan rakamlara göre BMW, hedeflediği yol haritasında emin adımlar ile ilerlemey devam ediyor.

2019 BMW satışları umut verici!

Temmuz 2018 verilerine kıyasla %4.7 oranında bir artış yakalamayı başaran BMW, hedeflediği sürekli daha yüksek satış politikasına doğru emin adımlarla ilerlemeye devam edecek gibi gözüküyor.

Özellikle ABD pazarında ciddi satış rakamlarına ulaşan pickup modelleri ile adeta ABD pazarında küllerinden dirilen BMW, durumdan oldukça memnun.

Geçen yılın aynı dönemindeki satış rakamları ile kıyaslandığında BMW 3 serisi %6.5, BMW X3 %32.8, BMW X5 ise %43.3 artış gösterdi.

Sessiz egzoz dönemi başlıyor

Avrupa sessiz egzoz uygulaması ile birlikte, otomobillerin yarattığı egzoz sesini azaltmayı planlıyor. İlginç uygulama, otomobilseverleri oldukça üzeceğe benziyor!

BMW, X serisi ile yakaladığı bu yükselişi BMW X7 modelini tanıtarak sürdürmeyi planlamıştı. Oldukça yüksek fiyat etiketine rağmen beğenilen model, sadece ABD pazarında ilk 5 ayında 10.000 otomobil bandını geçmeyi başardı.

Şirket yetkililerinden konu ile ilgili gelen kısa açıklamada, yıl içerisinde tanıtılması planlanan elektrikli BMW modelleri ile birlikte BMW satışlarının daha da yükseltilmesinin hedeflendiğine dikkat çekildi.

Yorum Ekleyin