Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
Reklam
Reklam

2019 BMW Z4 basın görselleri sızdırıldı!

Ana sayfa / Otomobil

Ağustos ayı sonunda resmi olarak tanıtılması beklenilen 2019 BMW Z4 basın görselleri sızdırılmış durumda. Yeni BMW Z4 görenleri kendisine kesinlikle hayran bırakacak.

2019 BMW Z4 basın görselleri resmi tanıtım öncesinde ortaya çıktı!

Yeni BMW X5 neler sunuyor?

Geçtiğimiz günlerde yeni Coupe SUV modelini tanıtan Audi'nin ardından yeni BMW X5 modeliyle karşımıza çıktı. Bakalım yenilenen iddialı tasarımıyla BMW X5 neler sunuyor?

Şu an için BMW Z4 özellikleri konusunda herhangi bir bilgi bulunmuyor. Sadece görsellere bakarak çeşitli yorumlarda bulunmamız mümkün. Öncelikle turuncu lansman renginin araca oldukça yakıştığını söylemeden geçemeyeceğiz. Tasarımsal anlamda daha keskinleşen hatlar ve daha agresif görünüm de oldukça şık.

Reklam
Reklam

İç tarafta ise tüm göstergelerin LCD ekran haline geldiğini görüyoruz. Direksiyonun arkasına konumlandırılan LCD gösterge paneli oldukça işlevsel bir kullanma sahip olacak. BMW iDrive joypad kontrolör, USB bağlantısı ve diğer çeşitli kontroller de orta konsolda bulunuyor. Araçta kablosuz şarj özelliğinin de sunulduğunu görüyoruz. Apple CarPlay ve Android Auto desteği olacağına da kesin gözüyle bakabiliriz.

Karşınızda 2019 BMW 8 Serisi!

2019 BMW 8 Serisi, BMW M850i XDrive Coupe ile şaşalı bir dönüş yapıyor. Performans ve tasarım detayları ile büyüleyen BMW 8 Serisi otomobil aklınızı başınızdan alabilir!

2019 BMW Z4 hakkında daha fazla detay içinse bu ayın sonunu beklememiz gerekiyor. Peki, sızan görsellere bakarak yeni Z4 hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

Reklam
Reklam

Yorum Ekleyin


Reklam
Reklam