Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
Reklam
Reklam

2019 Chevrolet Blazer iddialı geliyor!

Ana sayfa / Otomobil

Keskin hatları ve diğer Chevrolet ya da nam-ı diğer Chevy modellerinden farklı tasarımı ile ayrılan 2019 Chevrolet Blazer albenisi oldukça yüksek bir SUV olarak dikkat çekiyor. İşte, 2019 Chevrolet Camaro modelinden ciddi anlamda ilham aldığı gözlerden kaçmayan 2019 Chevrolet Blazer özellikleri.

1994 Chevrolet Corvette ULTRADYNAMIC büyülüyor!

Anonim sanatçı Felipe Pantone imzası taşıyan 1994 Chevrolet Corvette ULTRADYNAMIC gerçek anlamda bir sanat eseri. Muhteşem renkleri ile göz alan ULTRADYNAMIC ilk kez görücüye çıktı.

2019 Chevrolet Blazer neler sunuyor?

Chevrolet Equinox ve Chevrolet Traverse modellerinin arasındaki boşluğu doldurmak üzere hazırlanan araç, üçüncü koltuk sırası olmayan büyük bir crossover arayışı içerisinde olanları hedefliyor. Chevrolet Blazer RS daha karartılmış detaylara sahipken üst seviye seçenek olan Premier ise parlak krom detaylarıyla öne çıkıyor. Geniş ızgarası ve ince farları ile çekici bir görünüme sahip olan SUV, HID farlarında LED ışık detaylarına da sahip.

Reklam
Reklam

Aracın standart modeli 18 inç jant ile gelirken, RS ve Premier modellerinde 21 inç jant seçenekleri de sunuluyor. Aracın ön tasarımındaki Camaro hakimiyeti, arka tasarımda yerini Traverse’e bırakıyor. Öte yandan arkadada hatların daha keskin olduğunu belirtelim. Arka farların tamamında yine LED kullanılıyor.

Chevrolet, kokpit için birçok kişiselleştirme seçeneği sunduklarının altını çiziyor. İç tasarımda farklı renkler tercih etme olanağını bulunuyor. Elektronik kilitlenen torpido gözü, 6 adet USB bağlantı noktası, kablosuz şarj, 4G LTE kablosuz Wi-Fi ve anahtardan etkinleştirilebilir elektrikli pencereler detaylardan sadece bazıları. Üst modellerde uyarlanabilir seyir kontrolü ve dokunmadan yukarı doğru açılan bagaj kapağı da sunulduğunu belirtelim. Panoramik sunroof ve V6 motorlu modellerde römork bağlantı desteği ise opsiyonel.

Premier ve RS modellerinde yeni kargo yönetim sistemi ise dikkat çekiyor. Arkadaki raylı sistem hareket ettirilebilir koruma ile kargonun çok fazla sallanmasını engelliyor. Maksimum kargo kapasitesi ise yaklaşık 1,817 litre.

2019 Volvo S60 huzurlarınızda!

2019 Volvo S60 dikkat çekici tasarımı ve ilk kez dizel sunulmayan motor seçenekleri ile geliyor. 2019 Volvo S60 özellikleri, fiyatı ve çıkış tarihi konusundaki tüm detaylar haberimizde.

SUV için iki farklı motor seçeneği sunulacak. Bunlardan ilki 2.5 litre sıralı dört silindir motor ile 193 beygir güç ve 255 Nm tork üretiyor. Diğer seçenek ise 3,6 litre V6 motor ile 305 beygir güç ve 365 Nm tork üretiyor. Her iki araçta da 9 ileri otomatik şanzıman standart geliyor. Ayrıca, sürücülere hem önden çekiş hem de dört tekerden çekiş seçenekleri sunuluyor.

Chevrolet Blazer, 2019 yılı başında satışa sunulacak. Aracın fiyat bilgisinin ise bu yılın sonlarında paylaşılacağı ifade ediliyor.

Reklam
Reklam

Yorum Ekleyin


Reklam
Reklam