Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
Reklam
Reklam

2019 Hyundai i30 Fastback N görenleri büyülüyor!

Ana sayfa / Otomobil

2019 Hyundai i30 Fastback N ile ilgili ilk detaylar sürücüler ile paylaşıldı. Sürücülerin karşısına yeniden iddialı bir model ile çıkacak olan Hyundai yeni i30 modelinin tasarımı ile birlikte tabiri caizse görenleri kendine hayran bıraktırıyor.

2019 BMW 3 Serisi için tanıtım videosu yayınlandı!

2019 Hyundai i30 Fastback N modelinden ilk detaylar!

Hyundai, yeni i30 modeli ile sürücülerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Tasarımı ve teknik özellikleriyle tüm dikkatleri üzerine toplayan yeni hatchback otomobil oldukça iddialı geliyor.

C segmentindeki rakiplerini geride bırakmayı hedefleyen otomotiv devi Hyundai,  agresif ve şık tasarım hatlarına sahip olan otomobili ile Paris Otomobil Fuarı’nda hayranları ile bir araya gelecek.

Reklam
Reklam

Hyundai i30 Fastback N, 273 beygirlik motordan gücünü almakta. Yeni i30’un 0’dan saatte 100 kilometre hıza çıkış süresi ise 6.1 saniye olarak açıklandı.

Önceki modellere göre devrimsel diyebileceğimiz yeniliklere sahip olmayan yeni aracın, son teknolojiler ile donatıldığını da görmekteyiz.

2019 Volvo V60 Cross Country tanıtıldı!

Yetkililer, 2019 Volvo V60 Cross Country'ın özelliklerini ve görsellerini sürücüler ile paylaştı. Volvo'nun yeni aracında sürücüleri neler bekliyor, gelin hep beraber yakından bakalım.

Bir önceki nesil i30 Fastback N modellinin tasarımı üzerinde ufak tefek dokunuşların gerçekleştirildiğine de şahit olmaktayız. Yapılan ufak dokunuşların 2019 model araca daha dinamik bir hava kattığını da rahatlıkla söyleyebiliriz.

Yeni araçta bir önceki nesil modelde yer alan 450 litrelik bagaj ve 5 kapılı yapının aynı şekilde devam ettirildiği de gözlemleniyor.

Golf GTI, Seat Leon Cupra ve Renault Megane RS modellerine doğrudan rakip olması için piyasa sunulacak olan yeni i30’u oldukça zor rakiplerin beklediğini de belirtmekte yarar var.

Aracın karakteri 5 farklı sürüş modu ile değiştirilebiliyor!

Normal, Eco, Sport, N ve N Custom olarak adlandırılan 5 farklı sürüş moduyla sürücülerin karşısına çıkacak olan otomobil, kullanıcılarına en iyi sürüş deneyimini de yaşatmayı hedefliyor.

Sürücü direksiyonun üzerinde bulunan düğmeler sayesinde bahsettiğimiz bu modlara da kolaylıkla geçiş yapılabiliyor. Aracın gösterge panelinde bulunan N modu ekranında ise yeni i30’un egzoz sesi, devir ve motor ayarı gibi değişimler düzenlenebiliyor.

Ayrıca bu ekrandan Performance Package‘a ait özel donanımların da ayarlanabildiğini belirtelim. Yeni aracı Paris Otomobil Fuarı‘nda lanse edecek olan Hyundai, şimdiden hayranlarını heyecanlandırmış durumda.

Son olarak ise yayınlanan raporda şirketin, 2018’in ilk yarısında 3000 adet hatchback modeli sattığının da altı özellikle çiziliyor. Yeni model araçla birlikte bu sayının iki katına çıkartılması da ön görülmekte. Yukarıdaki galeriden 2019 Hyundai i30  Fastback N modeline ait görselleri inceleyebilirsiniz.

:: Yeni i30 Fastback N modelini nasıl buldunuz?

Reklam
Reklam

Yorum Ekleyin


Reklam
Reklam