Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
Reklam
Reklam

2019 iPhone modelleri için şaşırtıcı rapor!

Ana sayfa / Teknoloji Haberleri

Apple‘ın yakın zamanda yeni bir iPhone neslini duyurma olasılığı çok düşük olsa da, Cupertino merkezli teknoloji devinin XS, XS Max ve XR raporlarındaki gelişmeler, Apple ile iyi bağlantıya sahip olan kişilere göre 2019’da çok şaşırtıcı yeni cihazların tanıtılacağı söyleniyor.

2020 iPhone modelleri nasıl olacak? İşte yanıtı…

2020 iPhone modelleri ekranları ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı. Son çıkan bilgiler ışığında şirket, ekran boyutlarında değişime gidecek. Detaylara gelin birlikte göz atalım...

Reklam
Reklam

2019 iPhone modelleri beşliyor!

Macotakara’nın son raporu, özellikle kaç farklı 2019 iPhone modelinin olduğu konusunda ilginç bilgiler paylaşıyor. iPhone XS, XS Max ve XR‘in sürecini takip edersek yine 3 modelin tanıtılması bekleniyor ancak yayınlanan raporlara göre üçlü arka kameraya sahip 5 farklı modelin çıkış yapma ihtimalinin yüksek olduğu yönünde.

Apple tarafından yeniden tasarlanmış bir iPhone XR ve belirtilmemiş büyüklükte bir LCD panelin 6.1 ve 6.5 inç ile teknik özellik olarak iPhone XS ve XS Max modellerinin selefini devam ettirmek için hazırlandığı şeklinde olacak. OLED ekrana sahip olacak model olan iPhone XI’ın (veya 11 veya XI) Samsung Galaxy S10‘a karşı rakip olarak çıkması raporlarda yer alan bilgiler arasında.

Hızlı şarj yeni iPhone kutu içeriğinde yerini alabilir!

Macotakara’ya göre üçlü arka kamera ve daha güçlü teknik yapının oluşturacağı yüklü güç tüketiminden dolayı nihayet bu yıl iPhone kutu içeriğinde USB-C bağlantı kablosu ve hızlı şarj adaptörü görmemiz mümkün olabilir.

AirPods 2 ile kablosuz şarj kutusu ile geleceğe dair bir ipucu veren Apple’ın, OLED ekranlı ve üçlü arka kamera modelleri, çift taraflı kablosuz şarjın standart olarak yer alması yönündeki iddiaları kuvvetlendiriyor.

Son olarak Macotakara, 6.1 inçlik yeni nesil OLED iPhone’un XS’den 0.15 mm daha ince olabileceğini tahmin ediyor.

Reklam
Reklam

Yorum Ekleyin


Reklam
Reklam