Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net

Yeni iPhone’lar için USB-C ihtimali kuvvetleniyor

Ana sayfa / Teknoloji Haberleri

Yeni iPhone modellerinin tanıtılmasına oldukça kısa süre kalmasıyla birlikte cihazların donanım ve tasarım özellikleri de netleşmeye devam ediyor. Daha önce ufak da olsa gündem olmuş sızıntılardan USB-C sızıntısı bugün de yeni sızıntılarla kuvvetlendi. iPhone 11 USB-C şarj cihazı barındırabilir!

Apple’dan Netflix’i hedef alan bir özellik daha!

Apple Netflix ile rekabette çevrimdışı içerik kaydetme özelliğini de kullanacak. Apple TV Plus çevrimdışı içerik kaydetme özelliği ile geliyor. Yeni Apple TV Plus özelliği ortaya çıktı...

Yeni iPhone 11 USB-C şarj cihazı ile birlikte gelebilir!

Şimdiye kadar Apple‘ın yeni iPhone’ları için USB-C‘ye geçeceğini söyleyen birçok farklı sızıntı karşımıza çıkmıştı. Bu durum iPhone XS ve iPhone XR modelleri için de bekleniyordu. Ancak iPhone XS ve iPhone XR için böyle bir geçiş yaşanmadı.

Fakat bugün yeni bir rapor iPhone 11‘in kutu içerisinde bir USB-C şarj cihazı içereceğini iddia ediyor. Bu iddialar da Apple’ın yeni cihazlarla USB-C’ye geçiş yapacağını gösteriyor. Ayrıca bu durum Apple’ın hızlı bir şarj cihazı içermesini de sağlayacak.

Apple, ilk modelinden bu yana tüm iPhone’larla birlikte 5W‘lık bir şarj cihazını kullanıcılara sunuyordu. 50W şarj standartlarının mevcut olduğu bu günlerde birçok iPhone kullanıcısı bu duruma tepkiliydi. Fakat yeni kuvvetli sızıntılar bu yıl önemli değişimin yaşanacağını gösteriyor.

iPhone 11’in bir USB-C bağlantı noktasına sahip bir şarj cihazı içereceğini öne süren yeni raporun Apple’ın üst düzey bir yöneticisiyle yapılan bir konuşmanın ardından güvenilir bir kaynak tarafından sızdırıldığı da belirtildi.

Tabii ki resmi olarak bir şey açıklanmadıkça iddia olarak kalmaya devam edecektir. Fakat bu yıl ortaya çıkan USB-C sızıntıları oldukça çoğaldı ve yeni iPhone modellerinin USB-C girişine sahip olması da oldukça muhtemel.

iPhone 11’in tanıtım tarihi için bir önemli iddia daha

Bundan bir ay önce ortaya atılan bir tarih, iOS 13'ün beta versiyonunda görüldü. Bu bağlamda iPhone 11 tanıtım tarihi adına öne sürülen gün ne? İlgili söylenti, gerçeğe dönüşecek mi?

Yorum Ekleyin