Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
Reklam
Reklam

iPhone XI özellikleri ve renk seçenekleri sızdırıldı!

Ana sayfa / Akıllı Telefon

Apple’ın Eylül ayında tanıtacağı modelleriyle ilgili heyecan verici gelişmeler yaşanıyor. 2019 iPhone XI özellikleri ve renk seçenekleri gün yüzüne çıktı.

Samsung Galaxy S10 tanıtım videosu yayınlandı!

Tanıtımına sayılı günler kalan Galaxy S10 modelleri ile ilgili yepyeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Şimdi de, merakla beklenen Samsung Galaxy S10 tanıtım videosu yayınlandı.

2019 iPhone XI özellikleri ve renk seçenekleri sızdırıldı! 

Tanıtılmasına daha 8 ay gibi bir süre olan iPhone 11 ile ilgili sızıntılar, beklenenden daha erken başladı. Hatırlarsanız, geçtiğimiz günlerde, iPhone XI Max modelinin bir takım özellikleri ortaya çıkmıştı.

Reklam
Reklam

Yapılan sızıntıda, yeni iPhone modelinin üçlü arka kamera kurulumuna, 4000 mAh bataryaya, 5W kablosuz şarj desteğine ve 120Hz OLED ekrana ev sahipliği yapacağı iddia edilmişti.

Bugünse, Apple’a yakın kaynaklarca elde edilen bilgiler doğrultusunda söz konusu iPhone 11 modellerinin özellikleri ve renk seçenekleri yeniden gözler önüne serildi.

Hemen yukarıda görebileceğiniz üzere, 2019 iPhone modelleri ile birlikte gümüş, altın ve uzay grisi renk seçeneklerinin yanı sıra mavi renk seçeneği de kullanıcılara sunulacak.

Bunun haricinde, 4000 mAh boyutundaki batarya ve USB Type-C desteği de bizleri yeniden karşılıyor. Ekran boyutunda ise bu yıl herhangi bir değişikliğe gitmeyecek olan Apple, 5.8, 6.1 ve 6.5 inç olmak üzere üç temel iPhone modeliyle karşımıza çıkacak.

Sızdırılan diğer önemli detaylarda ayrıca, yeni nesil iPhone modellerinin tasarımı da netleşmiş durumda. Sızıntıya göre, bizleri LG V40 modellerinden aşina olduğumuz, yatay şekilde konumlandırılmış üçlü kamera kurulumu karşılıyor.

Daha önceden yapılan iPhone XI sızıntısı

Hatırlarsanız, daha önceleri iPhone 11‘in Mate 20 benzeri bir kamera kurulumu ile karşımıza çıkacağı iddia ediliyordu. Ancak, gelen olumsuz tepkileri göz önünde bulunduran Apple, söz konusu bu tasarımdan vazgeçmiş gibi görünüyor.

Tabii, şimdilik söz konusu tüm bu bilgilerin bir varsayımdan ibaret olduğunu da özellikle belirtelim. Peki, siz sızdırılan iPhone XI özellikleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu konu ile ilgili düşüncelerinizi hemen aşağıda yer alan yorum kısmından aktarabilirsiniz.

Reklam
Reklam

Yorum Ekleyin


Reklam
Reklam