Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
Reklam
Reklam

2019 Jeep Renegade Limited ve Trailhawk tanıtıldı!

Ana sayfa / Otomobil

Jeep serisinin en küçüğü İtalyan yapımı kompakt crossover 2019 Jeep Renegade, adeta büyük kardeşlerinden ayırt edilmeyecek kadar başarılı tasarımı ile karşımızda. İşte, 2019 Jeep Renegade Limited ve Jeep Renegade Trailhawk hakkında detaylar.

Asfalt tankı Hennessey Jeep Trackhawk HPE1000!

Hennessey yine yapacağını yaptı ve 2018 Jeep Grand Cherokee Trackhawk Supercharged modelini 1012 beygir gücüne sahip Hennessey Jeep Trackhawk HPE1000 Supercharged haline dönüştürdü.

2019 Jeep Renegade Limited ve Trailhawk neler sunuyor?

Öncelikle her yeni modelde olduğu gibi Renegade Limited ve Renegade Trailhawk tasarım anlamında yenilenmiş. Karartılmış LED ve Xenon farlar ile yeni Jeep Wrangler modeli taklit edilmiş diyebiliriz. Limited tamponu daha fazla gövde-renk panelleri, yeni dönüş sinyalleri, sis lambaları ve alçak hava girişi ile geliyor. Trailhawk modelinde ise aydınlatma dışındaki tek dikkat çekici değişiklik parlak kırmızı ön çeki kancasının olmayışı. Arka tarafta ise her iki modelin de yeni arka lambalara kavuştuğunu görüyoruz. Ayrıca, Renegade Limited ise artık 19 inç jantlar ile birlikte geliyor.

Reklam
Reklam

Renegade için yeni benzinli ve dizel motor seçenekleri sunuluyor. 1.0 litre turbo 3 silindir motor seçeneği 120 beygir güç üretebiliyor. 1.3 litre turbo 4 silindir motor ise 150 veya 180 beygir güç üretme kapasitesine sahip. Ek olarak, 1.6 litre ve 2.0 litre turbo dizel motor seçenekleri de tercih edilebiliyor. Araçlar için 6 ileri manuel, 6 ileri kuru çift kavramalı ve 9 ileri otomatik şanzıman seçenekleri sunulduğunu da belirtelim.

2019 Jeep Renegade hem önden hem de dört tekerden çekiş seçenekleri ile sunulmaya devam edecek. Araçta iki adet dört tekerden çekiş sistemi bulunuyor. Bunlardan birisinin sadece Trailhawk ile sunulan daha sofistike bir sistem olduğunu not olarak düşelim. İki modelde sunulan yeni UConnect bilgi eğlence sistemi ise Apple CarPlay ve Android Auto desteğine sahip.

Jeep Renegade Limited ve Jeep Renegade Trailhawk çıkış tarihi ile fiyat bilgisi hakkında bilgiler şu an için mevcut değil.

Reklam
Reklam

Yorum Ekleyin


Reklam
Reklam